Άρωμα: Το σήμα κατατεθέν που προσδιορίζει την προσωπικότητα σου

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Άρωμα: Το σήμα κατατεθέν που προσδιορίζει την προσωπικότητα σου

Τα Αρώματα έχουν αδυναμία και τα δύο φύλλα – όλες οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες. Το άρωμα που φοράς προσδιορίζει την προσωπικότητα σου, αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα και ιδανικά… ξεσηκώνει όποιον το μυρίζει. Από την πιο ευαίσθητη και ρομαντική γυναίκα, ως την πιο δυναμική και ανεξάρτητη, από το κλασσικό παραδοσιακό αρσενικό, μέχρι και τον πιο μοντέρνο άνδρα… όλοι έχουν το ίδιο σήμα κατατεθέν τους. Το άρωμα τους!

Άρωμα”.
Μία μοναδική ουσία. Ένα μαγικό φίλτρο με πολλές ικανότητες… Ένα άρωμα είναι ικανό να γοητεύσει, να γαληνέψει και να ταξιδέψει την ψυχή.”
Υπάρχουν αρώματα για όλες σχεδόν τις προσωπικότητες. Ρομαντικές, αισθησιακές, σοβαρές…  Το άρωμα είναι  η προσωπική σφραγίδα της ομορφιάς και του χαρακτήρα,.είναι πηγή έμπνευσης για χιλιάδες τραγούδια, είναι δώρο αγάπης και ένδειξη πολυτέλειας.
“ΜΥΣΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ”
Οι Μάγοι των Αρωμάτων δεν αποκαλύπτουν τις μυστικές συνταγές τους.Τις κρατούν κρυφές και αυτός είναι και ο λόγος που διαφοροποιείται το ένα άρωμα από το άλλο. Για να δημιουργήσουν ένα άρωμα χρησιμοποιούν διάφορες μαγικές ουσίες από αιθέρια έλαια και διάφορα άλλα αρωματικά συστατικά για να δημιουργήσουν μία σαγηνευτική και μοναδική μυρωδιά για κάθε άρωμα.
“Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΤΩΝ
Τα αρώματα είναι σαν τις μελωδικές νότες των τραγουδιών που σου φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις και μυρωδιές….Και λέω είναι σαν τις “μελωδικές νότες”γιατί τα αρώματα έχουν και αυτά τις δικές τους “μυρωδάτες νότες”οι οποίες αποκαλύπτονται σιγά – σιγά και γίνονται αισθητές αρκετή ώρα μετά την εφαρμογή του.
Ας δούμε λοιπόν τι μαγειρεύεται στο μαγικό καζάνι και ας  γνωρίσουμε τις “νότεςτων αρωμάτων”.
*ΝΟΤΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ:
Είναι η ευωδία που γίνεται αντιληπτή αμέσως. Η νότα που  δίνει την ένταση στη  προσωπικότητα μας.
*ΝΟΤΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ:
Οι νότες καρδιάς είναι η ευωδιά που γίνεται αντιληπτή ύστερα από 20′  Είναι η”καρδιά” της αρωματικής σύνθεσης. Εκείνη που καθορίζει το χαρακτήρα του αρώματος ώστε να αφήσει ανεξίτηλα το σημάδι της στο μυαλό μας.
*ΝΟΤΕΣ  ΒΑΘΟΥΣ:
Είναι η ευωδιά που γίνεται αντιληπτή μετά από 40′.Ειναι η νότα που αφήνει την αίσθηση της στον αέρα και μετά από πολύ ώρα.

” ΜΕΘΥΣΤΙΚΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ “

*ΆΡΩΜΑ ΑΠΟ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ.
Τα αρώματα με νότες εσπεριδοειδών εκπέμπουν μια αίσθηση φρεσκάδας, δροσιάς και καθαριότητας και είναι ιδανικά για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου.
*ΑΡΩΜΑΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΑ.
Μία από τις αγαπημένες επιλογές των γυναικών είναι τα λουλουδάτα, δροσερά αρώματα με κυρίαρχες οσμές από τριαντάφυλλα, γιασεμί και κρίνα.
*ΆΡΩΜΑΤΑ ΞΥΛΩΔΗ.
Σε εκείνα που έχουν ξηλώδη νότες κυριαρχούν αρωματικά έλαια από σανταλόξυλο, κεχριμπάρι και κέδρο που προσδίδουν “ζεστασιά” στο τελικό αποτέλεσμα. Τα συγκεκριμένα αρώματα συχνά συγκαταλέγονται ανάμεσα στα αγαπημένα των ανδρών.
*ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ.
Πρόκειται για πιο “βαριά” αρώματα, που περιέχουν διάφορα μπαχαρικά και καρυκεύματα. Λόγω του έντονου αρωματικού προφίλ τους θεωρούνται ιδανική επιλογή για τους χειμερινούς μήνες.
Μια από τις πιο ισχυρές λοιπόν αισθήσεις μας είναι η όσφρηση, διότι συνδέεται με τη μνήμη μας περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες. Η μυρωδιά μας είναι το σήμα κατατεθέν μας, το αποτύπωμα που χαρακτηρίζει την προσωπικότητα μας γι’αυτό…… Αν θέλεις να σε ερωτευτούν. Αν θέλεις να γοητεύσεις. Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις. Ότι και να θέλεις……. Απλά φόρα το άρωμα σου ,και ένα είναι σίγουρο ότι…..Δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ!!

Γράφει  η  Ευγενία Τ. 

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like