«Αξεσουάρ μαλλιών»…… Ένας οικονομικός τρόπος να αναβαθμίσεις κάθε hairstyle.

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

«Αξεσουάρ μαλλιών»…… Ένας οικονομικός τρόπος να αναβαθμίσεις κάθε hairstyle.

 

Στέκες, κλάμερ, τσιμπιδάκια, scrunchies και κάθε λογής αξεσουάρ μαλλιών βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και αρκετές σεζόν, έχοντας επιστρέψει ως ανανεωμένες τάσεις περασμένων δεκαετιών. Τα αξεσουάρ αυτά εκτός από πολύ οικονομικά είναι και ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να αναβαθμίσουν κάθε χτένισμα σας, κάνοντάς το πιο εντυπωσιακό.

1. Baby clips & στέκες.

Τα baby clips είναι αξεσουάρ τα μαλλιά που κουμπώνουν εύκολα και έχουν φαντασμαγορικά σχέδια στις περισσότερες των περιπτώσεων. Επειδή οι πέρλες είναι συνήθως το βασικό σχέδιο των συγκεκριμένων αξεσουάρ, τα baby clips μπορούν να ανανεώσουν την εικόνα σας, να σας κάνουν πιο σικ και να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το επίσημο look σας.Μια εξαιρετική ιδέα  ειναι να επιλέξεις μία στέκα για τα μαλλιά σου και να δείχνεις πιο όμορφη. Ιδανική για τις επίσημες εμφανίσεις σου. Θα φορεθεί πολύ και βρίσκεται στα τοπ των φετινών τάσεων.

2.Κορδελες & φιόγκοι.

Στις νεες τάσεις μετά από πολλά χρόνια επανέρχονται οι παραδοσιακές κορδέλες για τα μαλλιά. Είναι ένα αξεσουάρ που προσδίδει αυστηρότητα και μπορείς να το επιλέξεις σε όλες τις περιστάσεις.
Στις πασαρέλες  του Παρισιού που είδαμε φετος πρωταρχικό  ρόλο στα μαλλιά των μοντέλων κοσμούσαν λευκές κορδέλες δεμένες σε φιόγκους, τοποθετημένοι έναν ή και περισσότερους φιόγκους σε διαφορετικά σημεία του κάθε χτενίσματος, ανάλογα με το μήκος και την υφή των μαλλιών των μοντέλων.
 Μπορεί να φορεθεί σε ψηλές ή χαμηλές κοτσίδες, κότσους ή πλεξίδες, όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σας, Ενώ ανάλογα με το ύφασμα και χρώμα του φιόγκου μπορεί να ταιριάξει σε κάθε outfit.
Τολμήστε!!
By:Jenny.
(Hair expert)
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like