Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) & Φριγκο Σταλ α.ε. στο Σύλλογο “Λάμψη

0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Οι άνθρωποι του συλλόγου “Λάμψη”, με μεγάλη χαρά θέλουν να κάνουν μια εκτενή αναφορά στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το 2020, η “Λάμψη”, έγινε αποδέκτης μιας μεγάλης δωρεάς, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), η οποία αφορά την κάλυψη λειτουργικών εξόδων του συλλόγου για δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο μέρος της δωρεάς κάλυψε τον πρώτο
χρόνο μισθοδοσίας της ψυχοκοινωνικής ομάδας του συλλόγου της Λάμψης, ενώ το υπόλοιπο ποσό δόθηκε με τη μορφή Challenge Grant.
Αυτό πρακτικά σήμαινε, πως η Λάμψη θα έπρεπε να αναζητήσει επιπλέον, συμπληρωματικές πηγές χρηματοδότησης που θα συνέβαλαν στο έργο της, ενθαρρύνοντας έτσι και άλλα ιδρύματα, εταιρίες και ιδιώτες να συνεισφέρουν στους σκοπούς της. Η εταιρεία ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Α.Ε. αποδέχθηκε με χαρά να δωρίσει για τις ανάγκες του συλλόγου το ποσό που χρειαζόταν για την κάλυψη του challenge grant. Η δωρεά της ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Α.Ε., πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του
συνεργάτη και φίλου τους, Μακιού Θωμά, συνιδιοκτήτη της εταιρείας MAKIOS
Logistics.
Μέσα από αυτό το κείμενο, η “Λάμψη”, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για την πίστη στον σκληρό αγώνα που δίνει καθημερινά ο σύλλογό μας, ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και στήριξη σε κάθε παιδί της Βόρειας Ελλάδας που μάχεται με τον καρκίνο, αλλά και στην οικογένειά του που δοκιμάζεται κι αυτή σκληρά. Επιπλέον, θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Α.Ε., που αποδέχτηκε την πρόκληση για να συμμετάσχει στο challenge grant του ΙΣΝ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη “Λάμψη” να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like