Η Κλέλια Ρένεση δηλώνει υπέρ του Σερβετάλη:«Ρισπεκτ που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους, είτε συμφωνούμε μ αυτά, είτε όχι. Σπάνιο το είδος»

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Η Κλέλια Ρένεση δηλώνει υπέρ του Σερβετάλη:«Ρισπεκτ που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους, είτε συμφωνούμε μ αυτά, είτε όχι. Σπάνιο το είδος»

Υπέρ του Άρη Σερβετάλη τάσσεται η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» δήλωσε με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως στηρίζει απόλυτα τον συνάδελφό της στην απόφασή του να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος, μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν και απαγορεύουν την είσοδο των ανεμβολίαστων στα θέατρα.

Αν και η πλειοψηφία των ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου διαφωνεί με την απόφαση που πήρε ο ηθοποιός, η ίδια υποστηρίζει πως «ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαλέγει τις συνθήκες στις οποίες θα εργάζεται και θα εκτελεί τα καθήκοντά του».

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαλέγει τις συνθήκες στις οποίες θα εργάζεται κ θα εκτελεί τα καθήκοντα του. Και κάποιοι , έχουν το σθένος να διεκδικούνε αυτό το δικαίωμα. Ακόμα κι αν δεν είχε ειδοποιήσει παραγωγους και ιθύνοντες πολύ καιρό πριν την ώρα της κρίσης, ο καλλιτέχνης έχει να κουβαλήσει εκτός από μια παραγωγή, έναν εαυτό, ένα ψυχικό σθένος κ μια αυτοπραγμάτωση. Κοινώς, τι να τον κάνεις στο σανίδι τον άνθρωπο, αν έχει μείνει μισή η αξιοπρέπεια του. Κ ναι, κυρίες κ κύριοι.. υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπροστά στον διαχωρισμό του κοινού , ανατριχιάζουν από φρίκη.. κ αποχωρούν από την κούρσα. Πάντως πολύ πόνος σας έπιασε για τους 20 συνεργάτες του που έμειναν άνεργοι ( γνωρίζοντας εξ αρχής την πιθανότητα αποχώρησης)..Όλους εσάς δεν σας είδα ποτέ να πονάτε τους απείρους καλλιτέχνες που λόγω μέτρων κοβιντ δεν είχανε να αγοράσουν γάλα στο παιδί τους. Ούτε στα κινήματα στήριξης καλλιτεχνών σας συνάντησα, ούτε σας είδα στις ουρές έξω απ τα θέατρα τώρα που άνοιξαν, να στηρίξετε..Με μούτρα η χολή παιδιά για όποιον τολμά κ σηκώνει το κεφάλι απ τις ταπεινώσεις που μας βρήκαν.. κ λίγο ρισπεκτ που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους, είτε συμφωνούμε μ αυτά, είτε όχι. Σπάνιο το είδος», έγραψε η Κλέλια Ρένεση στην δημοσίευσή της.

https://www.facebook.com/kleliarenesi.a

 

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like