Η νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών ονομάζεται «base breaking»

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Η νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών ονομάζεται «base breaking»

Με το φθινόπωρο να έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κλείσουμε το ραντεβού μας στο κομμωτήριο για μία ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών.
Μία από τις νέες τάσεις στο χρώμα μαλλιών ονομάζεται «base breaking» που αναμένεται να γίνει hot μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Είναι μια νέα βερσιόν του δημοφιλούς όμπρε, μόνο που ξεκινά πιο πάνω στα μαλλιά.
Πρόκειται στην ουσία για μια τεχνική χρώματος που χρησιμοποιείται για να μαλακώσει την αντίθεση ανάμεσα στο χρώμα της βάσης και αυτό της ανταύγειας, ώστε να μην είναι τόσο έντονο.
Είναι μια νέα τεχνική του κλασσικού μπαλαγιάζ και τις παραδοσιακές ανταύγειες αλλά με μια «μουτζουρωμένη» ρίζα η οποία δημιουργεί μια ήπια μετάβαση στο χρώμα -λιγότερο «σκληρή» από την κλασική ανταύγεια.
Αυτό το hairstyle είναι πολύ διακριτικό και low-key είναι το τέλειο για κάποια που έχει φορτωμένο  πρόγραμμα και δεν προλαβαίνει να πηγαίνει συνέχεια στο κομμωτήριο αφού δεν χρειάζεται συχνή  συντήρηση.
Πάει τέλεια με οποιαδήποτε απόχρωση ανταύγειας,(από ξανθιά έως κόκκινη). Για πιο φυσικό εφέ,προτίμησε το δεύτερο χρώμα να ξεκινά λίγο πιο κάτω από τη ρίζα.
Για πιο “soft” διακριτική  διαφορά,επίλεξε ένα χρώμα κοντά στη φυσική σου βάση.Αν πάλι προτιμάς τα πιο  “bold” και πιο έντονα. Επέλεξε μια πιο σκούρα απόχρωση από το φυσικό σου χρώμα ενώ οι ανταύγειες σου να είναι σε πιο έντονο χρώμα όπως κόκκινο ή ξανθό.
Ευγενία Τ. (hair expert)
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like