«Ημέρες Θάλασσας 2020»: 17 έως 20 Σεπτεμβρίου στον Πειραιά

0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

«Ημέρες Θάλασσας 2020»: 17 έως 20 Σεπτεμβρίου στον Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου για 6η συνεχόμενη χρονιά τις «Ημέρες Θάλασσας 2020», ένα πανόραμα εκδηλώσεων με επίκεντρο τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του Πειραιά, με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων της πόλης. 

 

 Ο φετινός εορτασμός των Ημερών Θάλασσας προσαρμόστηκε στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την αυστηρή  τήρηση των μέτρων προστασίας που έχει θέσει ο ΕΟΔΥ και οι αρμόδιες αρχές προς αποφυγή της διασποράς του COVID-19 και με γνώμονα την ασφάλεια όλων.

 Οι «Ημέρες Θάλασσας 2020» αποτελούν έναν από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς για τον Πειραιά και προσφέρουν ένα τετραήμερο δωρεάν εκδηλώσεων για όλους. Περιλαμβάνουν μουσικοχορευτικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, ξεναγήσεις, συνέδρια και άλλες εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις.

Το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2020 στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

Πρόγραμμα:  https://www.imeresthalassas.gr/wp-content/uploads/2020/09/program-2020.pdf

Εξαιτίας των ειδικών συνθηκών και των μέτρων ασφαλείας, όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των «Ημερών Θάλασσας 2020», θα πρέπει να κάνουν κράτηση θέσης (δωρεάν όπως πάντα) όπου χρειάζεται, προς αποφυγή συγχρωτισμού. (Αναλυτικά οι πληροφορίες και οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα της διοργάνωσης).

Ακολουθήστε τη διοργάνωση με το #ImeresThalassas και στα κοινωνικά δίκτυα, facebook.com/ImeresThalassas και Instagram.com/ImeresThalassas, για να είστε συνεχώς συντονισμένοι για κάθε νέο που αφορά στη διοργάνωση, με φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

 

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like