Μούσι και Μουστάκι” καθαρά ανδρική υπόθεση…..!!

Μούσι και Μουστάκι" καθαρά ανδρική υπόθεση.....!!

0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Μούσι και Μουστάκι” καθαρά ανδρική υπόθεση…..!!

Για άνδρες που θέλουν να είναι πάντα “στη τρίχα”!!

 

Δεν αρκεί απλά να  έχεις  μούσι, θα πρέπει να ξέρεις και  να το περιποιηθείς όπως πρέπει ώστε να  είσαι και να δείχνεις  πάντα ελκυστικός.

Τα γένια στους άνδρες  είναι πλέον μέσα στη μόδα αλλά και  ένα πολύ γοητευτικό χαρακτηριστικό που σχεδόν όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχεις ,όμως καμία  δεν θα ήθελε  να σε δει με ένα απεριποίητο,  σκληρό και τεράστιο μούσι.
Γι’ αυτό  το λόγο αλλά κυρίως  για σένα  πάλι θα χρειαστείς τις συμβουλές  του  barber expert ώστε να σου προτείνει  το ανάλογο μούσι ή  μουστάκι που σου ταιριάζει (δες σχετικό άρθρο)
Κάθε άντρας όμως που σέβεται  και αγαπάει τον εαυτό του πρέπει να  ξέρει 5 βασικά μαθήματα ώστε να διατηρεί το μούσι του για να είναι  πάντα στη τρίχα….!!
ΜΑΘΗΜΑ1. Σωστό πλύσιμο.
Είναι πολύ σημαντικό να πλένεις το πρόσωπο και τα μούσια σου καθημερινά. Θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιείς ένα ειδικό σαπούνι για τα γένια και να το ξεπλένεις με χλιαρό νερό. Με αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε βρωμιά ή μικρόβια θα απομακρύνονται τακτικά από το πρόσωπό σου.Επισης μπορείς να  χρησιμοποιείς και μια μαλακτική κρέμα  που θα βάζεις ώστε να κρατάς το μούσι μαλακό.
ΜΑΘΗΜΑ2.
Ενυδάτωση.
Μια καλή κρέμα  βαθιάς ενυδάτωσης θα βοηθήσει το δέρμα σου να ειναι υγιείς χωρίς ξηρότητα και  φαγούρα κυρίως τώρα το χειμώνα. Ενώ το καλοκαίρι μια κρέμα με υψηλό  δείκτη προστασίας είναι  ιδανική.
ΜΑΘΗΜΑ3.
Χτένισμα.
Ένα πλούσιο  μούσι για να είναι ωραίο  πρέπει  σε κάθε περίπτωση να ειναι πάντα χτενισμένα και  χωρίς κόμπους.Ένα προϊόν leave in θα βοηθήσει  πολύ.
ΜΑΘΗΜΑ4.
Τριμάρισμα.
Τα γένια μεγαλώνουν όπως και τα μαλλιά. Η κάθε μια όμως τρίχα μεγαλώνει  με το δικό της ρυθμό που σημαίνει ότι  ποτέ  το μούσι δεν θα είναι ομοιόμορφο αν δεν το τριμάρεις εσύ τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα με τη βοήθεια  ενός καθρέφτη και ενός  ψαλιδιού.Μην το αμελείς!!
ΜΑΘΗΜΑ5.
Σωστές γραμμές.
Τόνισε τις σωστές  γραμμές στο πρόσωπό σου και ανάδειξε πιο πολυ την αρρενωπότητά σου με μια ξυριστική  μηχανή που θα αφαιρέσει όλες τις τρίχες από το λαιμό και τα μάγουλα ώστε να δημιουργήσεις δύο ευθείες γραμμές και να φανούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου πιο κολακευτικά.
EXTRA ΜΑΘΗΜΑ.
Όσο για τους άνδρες που  δεν τους αρέσει ούτε το μούσι  ούτε το μουστάκι και  προτιμούν το καθαρό κόντρα ξυρισμένο  πρόσωπο  τότε αυτό που πρέπει να  φροντίσουν είναι να είναι πάντα  φρεσκοξυρισμένο, ενυδατωμένο και απαλό σαν βελούδο!!!
By Jenny!!
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like