Νέες τάσεις χρωμάτων μαλλιών: άνοιξη καλοκαίρι 2023!

Οι νέες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για Άνοιξη /Καλοκαίρι 2023 είναι εδώ ώστε να ανανεωθείς και να προσαρμόσεις το ιδανικό χρώμα που θα αναδείξει το πρόσωπο σου, τα χαρακτηριστικά του και το χρώμα της επιδερμίδας σου

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Νέες τάσεις χρωμάτων μαλλιών: άνοιξη καλοκαίρι 2023!

Οι νέες τάσεις  στο χρώμα  των μαλλιών  για Άνοιξη /Καλοκαίρι 2023 είναι εδώ ώστε να ανανεωθείς και να  προσαρμόσεις το  ιδανικό  χρώμα που θα αναδείξει το πρόσωπο σου, τα χαρακτηριστικά του και το χρώμα  της επιδερμίδας σου για ένα στιλάτο και εξίσου εντυπωσιακό  αποτέλεσμα…

 

Δεν είναι εύκολο να βρεις την κατάλληλη απόχρωση για τα μαλλιά σου. Όταν όμως τη βρεις θα δεις τη διαφορά! Αν λοιπόν είσαι σε αναζήτηση νέου χρώματος και να είσαι  μέσα στη μόδα της νέας  εποχής εδώ σου έχω όλα τα hot colores Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023!!

1.Baby highlights.

Οι ανταύγειες είναι μια μεγάλη τάση και για την φετινή σεζον. Όπως ανοίγει  ο καιρός  έτσι λοιπόν  έχουμε  την τάση να θέλουμε να  ανοίξουμε και να  φωτίσουμε και τα μαλλιά μας. Το ιδανικό λοιπόν  είναι  τα λεπτά ξανθά highlights  που θα ξεκινούν λίγο πιο κάτω από τη ρίζα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό!

2.Midlights ανταύγειες

Πέρα από τα baby highlight για την Άνοιξη /Καλοκαίρι 2023 μια νέα τάση έχει κάνει την εμφάνισή της και μας συστήνεται  ως “midlights” ανταύγειες και φέρνει το καλοκαίρι  νωρίτερα με το απόλυτο φυσικό sunkissed look στα μαλλιά μας.
Τα midlights είναι η νέα τεχνική που δίνει στα μαλλιά  μια φυσική  απόχρωση αφού ανοίγει το πολύ δύο τόνους  από τη βάση μας και είναι το πολύ δύο τόνους πιο σκούρο από τις κλασικές ανταύγειες χαρίζοντάς  στα μαλλιά μας ένα αποτέλεσμα σαν να μας έχει “φιλήσει ο ήλιος “!

3. Louis Vuitton brown.

Αν έχεις σκούρα καστανά μαλλιά και θέλεις να τα ανοίξεις λίγο τώρα που ήρθε η άνοιξη,η απόχρωση  Louis Vuitton brown (ανοιχτό  καστανό)είναι  η τέλεια καφέ απόχρωση για την άνοιξη και οι πιο ζεστοί τόνοι του είναι ένα ωραίο νεύμα στην τάση του χαλκού.  Ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα χρώματα επιδερμίδας. Μια απόχρωση που θα δούμε πολύ αυτη την άνοιξη του.

4.Color Espresso.

Είσαι μελαχρινή και θέλεις ένα φρεσκάρισμα για να υποδεχτείς την άνοιξη; Σου έχω το κατάλληλο  χρώμα για σένα. Color espresso
Ένα τέλειο χρώμα που παίζει πολύ τη φετινή σεζόν του 2023 και είναι ότι πρέπει για να κάνεις τη μετάβαση από το μαύρο σε πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση!

5 Cherry cola

Μια ιδιαίτερα μοντέρνα απόχρωση, η οποία έχει αναδειχτεί σε μεγάλη τάση στο χρώμα των μαλλιών είναι το cherry cola!
Πρόκειται για ένα σκούρο κόκκινο χρώμα μαλλιών, το οποίο έχει μια δόση καστανού. Είναι η καλύτερη  απόχρωση μαλλιών αν θες να ανανεώσεις το βαρετό  καστανό  σου!

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like