“Επιστροφή στη μόδα των 80s και στη περμανάντ” !!

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

“Επιστροφή στη μόδα των 80s και στη περμανάντ” !!

Περμανάντ: Για αρκετές δεκαετίες η περμανάντ ήταν  μια  κομμωτική τεχνική που έκανε τα μαλλιά  σγουρά.

Όμως με το πέρασμα των χρόνων  όλο και λιγότερες  γυναίκες έκαναν περμανάντ, υιοθετώντας  στα μαλλιά  τους νέες τεχνικές  οι οποίες  εξοστράκισαν την περμανάντ  η οποία  και ξεχάστηκε. 

 

Πλέον όμως κάνει ένα  δυναμικό και καλύτερο υποσχόμενο “come back” από ποτέ.

Η τεχνολογία και τα προϊόντα για την αλλαγή της δομής της τρίχας έχουν εξελιχθεί,  αφήνοντας στα μαλλιά ενα αποτέλεσμα απαλό, λαμπερό και  με  μοντέρνους κυματισμούς.
Η περμανάντ είναι  ιδανική επιλογή κυρίως για γυναίκες  ή  άνδρες(αφού είναι “genderless” άνευ φύλου),
που έχουν πολυ ίσια, λεπτά και λίγα μαλλιά και θέλουν να προσθέσουν υφή και όγκο. Οι hair expert σίγουρα θα σας προτείνουν αποκλειστικά και  μόνο για  εσάς το ιδανικό “σγουρό ” για το δικό σας γούστο και  στυλ.

Στη δεκαετία  των 80s οι επιλογές του ‘κατσαρού” ήταν περιορισμένες, πλέον υπάρχουν πολλά είδη σγουρού μαλλιού  όπως:

*Το σπιράλ.
Το σπιράλ είναι κατάλληλο για αρκετά μακριά μαλλιά, γιατί η τρίχα ανεβαίνει προς τα πάνω και έτσι παίρνει όγκο  χάνοντας όμως λίγο από το  μήκος.

*Το body wave.
Το body wave είναι σγουρό  από τη ρίζα μέχρι την άκρη της τρίχας. και είναι ιδανικό στα λεπτά και λίγα μαλλιά  ώστε  να διατηρείται το οποιοδήποτε χτένισμα για περισσότερο χρόνο.
*Το beach wave. 

Το beach wave είναι ελαφρύ, κυματιστό σπάσιμο που κάνει το βρεγμένο από τη θάλασσα μαλλί. Για ένα πιο νεανικό και χαλαρό στιλ. Ξεθάψτε ή  αποκτήστε λοιπόν μία  φυσούσα  σεσουάρ, ξαναθυμηθείτε το ανάποδο στέγνωμα και χαρίστε  στα μαλλιά  σας όγκο, κίνηση και στυλ!!!

By Jenny   Hair expert. 
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like