“Τα Φθινοπωρινά hair trends του 2022”!!

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

“Τα Φθινοπωρινά hair trends του 2022”!!

Ο Σεπτέμβριος  μας υποδέχτηκε με ψιλόβροχο θυμίζοντας  μας οτι μπήκε το φθινόπωρο. Σηματοδοτεί  νέα ξεκινήματα, ανανέωση και αλλαγές.

Εκτός από μια  ανανέωση στη ζωή μας ή στη γκαρνταρόμπα μας που θα μας βάλει  στο mood του Φθινοπώρου, οι Hair expert ήδη έχουν  δημιουργήσει  τα νέα hair looks που θα μας ελκύουν ώστε να κάνουμε  μια αλλαγή και μια ανανέωση  στα μαλλιά μας.
 Οι νέες τάσεις για το Φθινόπωρο  2022 είναι η στροφή  προς τα φυσικά, ανέμελα με αφέλειες και σε κοντά  μήκη με έντονα  φιλαρίσματα μαλλιά, δημιουργώντας παιχνιδιάρικη  διάθεση που θα αναβαθμίσουν την εικόνα μας και θα μας απασχολήσουν  για τους επόμενους μήνες.
1.”The midi flick”.
Το κούρεμα  αυτό θυμίζει δεκαετία  ’60.Πρόκειται για ένα καρέ, το οποίο φτάνει λίγο πιο κάτω από το πηγούνι ή μέχρι το ύψος των ώμων και οι άκρες του είναι γυρισμένες προς τα έξω χαρίζοντάς του ένα χαριτωμένο στιλ.
2.”Flipped fringe”.
Το φιλάρισμα επανέρχεται φέτος και έχει τον πρώτο λόγο είτε έχετε κοντά  ή μακριά μαλλιά, δίνοντας  έναν αέρα και μια φυσική  κίνηση των μαλλιών.
3. “The frame cut”.
Εάν έχετε ίσια ή κυματιστά μαλλιά, μια φράντζα ή αφέλειες είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δοκιμάσετε τώρα το φθινόπωρο
4.”Botticeli bob”.
Η “εποχή της αναγέννησης” μας ακολουθεί και το φθινόπωρο. Το καρέ θα βρίσκεται πάντα  στα κορυφαία trends.Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, είναι βολικό, κομψό και εύκολο στη περιποίηση  του ακόμα και στο να  δημιουργήσουμε  όμορφους κυματισμούς θυμίζοντας  πίνακα ζωγραφικής.
5.”Curtain cut”.
Πρόκειται για ένα στιλ μαλλιών που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα σχήματα προσώπου. Τα curtain bangs είναι αναμφίβολα το πιο πολυσυζητημένο vintage hairstyle, που είναι εμπνευσμένο από τα ’70s και έχει διάρκεια στα χρόνια.
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like