Στη Θεσσαλονίκη στήθηκε η μεγαλύτερη φάτνη της Ευρώπης

0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Στη Θεσσαλονίκη στήθηκε η μεγαλύτερη φάτνη της Ευρώπης

 

Η Θεσσαλονίκη, για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί με εκπληκτικές επίκαιρες κατασκευές που πραγματικά διεκδικούν διακρίσεις σε όλη την Ευρώπη.

Αυτή τη φορά ο γνωστός καλλιτέχνης Βασίλης Μιχαηλίδης που στο παρελθόν δημιούργησε το «Το Πάρκο των Δεινοσαύρων», την ανατομία του ανθρωπίνου σώματος κ.α, κατασκεύασε όλη την ιστορία των Χριστουγέννων παρουσιάζοντας την μεγαλύτερη φάτνη της Ευρώπης πλαισιωμένη από το εντυπωσιακό παλάτι του βασιλιά Ηρώδη αλλά και τον αρχάγγελο Γαβριήλ που προσφέρει τον κρίνο στην Παναγία.

Όλα τα παραπάνω εκθέματα μπορεί ο καθένας να τα επισκεφθεί με εντελώς δωρεάν είσοδο στον Πολυχώρο Πολιτισμού του ξενοδοχείου ‘NOUVELLE’ που βρίσκεται στο 7ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου (τηλ. 2310 686544).

Να σημειωθεί ότι για την προσέλευση των επισκεπτών θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται αυτές τις ημέρες (υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, κτλ.).

Συγχαρητήρια σε όσους σκεφτήκανε την ιδέα και σε όλους αυτούς που βοηθήσανε να στηθεί ευχόμαστε  να το δούμε και σε άλλους δήμους 

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like