Τα μαλλιά του φθινοπώρου 2021…. Είναι βγαλμένα από τα 70s.

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Η επιστροφή στην πόλη, μας θέλει με ανανεωμένη τη διάθεση και τα μαλλιά!!

Τα μαλλιά  του φθινοπώρου 2021…. Είναι βγαλμένα από τα 70s….Δεν είναι τυχαίο που τα πιο περιζήτητα κουρέματα έχουν το άρωμα της συγκεκριμένης δεκαετίας. Όγκος, κίνηση και ένα ρετρό εφέ πρωταγωνιστούν και θέτουν τα μαλλιά στο προσκήνιο, ειδικά για όσες έχουν αποφασίσει να τολμήσουν.Κοντά ή μακριά δεν έχει σημασία, καθώς τα 70s μας γεμίζουν ιδέες για όλα τα στιλ.

 Φτάνοντας στο 2021, όπου η 70s- έμπνευση και αισθητική είναι πιο hot από ποτέ,μας δίνει έμπνευση  για τις πιο fresh ιδέες ωστε  να κάνουμε την επιστροφή μας στην πόλη πιο ενδιαφέρουσα.

SHAGGY HAIR.

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα κουρέματα της δεκαετίας του 70 είναι το λεγόμενο “shagy”, με τα διαφορετικά μήκη μαλλιών (layers) και το φυσικό κυματισμό τους(wave).

FEATHERED HAIR.

Αν λατρεύετε τον όγκο και τα πλούσια μαλλιά, το “στυλ φτερό” είναι ιδανικό για εσάς. Οι άκρες κοιτούν προς τα έξω δημιουργώντας ένα μοναδικό «κάδρο» για το πρόσωπο, αλλά και μια ωραία αίσθηση υπερβολής που δεν περνά απαρατήρητη.

FRENCH-GIRL ΑΦEΛΕΙΕΣ.

Οι Παριζιάνες είναι γνωστές για τις αφέλειες τους και πολλές φορές γίνονται σημαντική πηγή έμπνευσης για όσες από εμάς σκεφτόμαστε να κόψουμε. Η πιο φρέσκια εκδοχή  που θα τις κάνει σήμα κατατεθέν είναι  πιο μακριές και φυσικές. “Μust-Τry”.

AFRO.

Τα afro μαλλιά μας μεταφέρουν σε μια άλλη ξέγνοιαστη και disco εποχή και μιας και η καραντίνα μας έκανε να αγαπήσουμε το φυσικό μας, είναι τέλεια ευκαιρία να το κάνετε οπωσδήποτε.
Ξέρω και γνωρίζω πως δεν πρόκειται για ένα κούρεμα που μπορούν να δοκιμάσουν πανεύκολα όλες οι γυναίκες, αλλά το σίγουρο είναι πως αυτές που θα το τολμήσουν δεν θα χάσουν.

ΚΑΡE.

Η διαχρονικότητα του καρέ είναι αδιαμφισβήτητη. Από τα 70s μέχρι σήμερα έχει περάσει φυσικά πολλές παραλλαγές, από micro, με όγκο, με layers, με αυστηρό και ίσιο κόψιμο, αλλά σε κάθε περίπτωση παραμένει επίκαιρο και μια από τις τοπ επιλογές για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας χωρίς να αγχωθείτε για το αποτέλεσμα.

ΠΟΛY ΜΑΚΡΙA ΜΑΛΛΙA

Πολλές  και διάσημες γυναίκες
 που εμπιστευόμαστε για το στιλ τους, έχουν δώσει τη δική τους ψήφο εμπιστοσύνης στα πολύ μακριά μαλλιά, υιοθετώντας ένα από τα πιο θηλυκά hairstyles όλων τον εποχών. Αν αποφασίσετε να τα μακρύνετε, φροντίστε να τα περιποιείστε σχολαστικά ώστε να δείχνουν δυνατά και υγιή.
By.Jenny
(hair expert)
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like