Το 7nea παρουσιάζει την φετινή μόδα των μαλλιών στα Ανδρικά κουρέματα 2020/2021

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Το 7nea παρουσιάζει την φετινή μόδα των μαλλιών στα Ανδρικά κουρέματα 2020/2021

Η κρυστάλλινη σφαίρα της κομμωτικής, κάνει μια βουτιά στα μελλούμενα και μας δείχνει την φετινή μόδα των μαλλιών στα Ανδρικά κουρέματα 2020/2021.

Η φετινή μόδα βγαλμένη από άλλες δεκαετίες προστάζει και προτείνει: Εντελώς ξυρισμένα μαλλιά, έντονες περικοπές, Όγκους ,και Γεωμετρικές γραμμές.

“ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ.”

Βάση της γεωμετρίας δημιουργούμε και τα ιδανικά κουρέματα για κάθε πρόσωπο. Τι εννοώ. Όλα τα πρόσωπα δεν είναι ίδια.. Υπάρχουν πρόσωπα που είναι στρογγυλά, με γωνίες, με έντονα ζυγωματικά κλπ.

Το κάθε ένα λοιπόν θέλει και το δικό του κούρεμα ώστε να έχουμε μια ισομετρία.

 

 

-ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:

Ένα στρογγυλό πρόσωπο δεν έχει γωνίες  και όλα τα μήκη του είναι ίδια.Το ιδανικό κούρεμα είναι τα πολύ κοντά πλαϊνά με μήκος αρκετό στη κορυφή για να δώσουμε την αίσθηση ότι υπάρχουν γωνίες.

-ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:

Το πιο αρρενωπό πρόσωπο, όλα τα μήκη είναι ίδια, με λίγο πιο μυτερό το πηγούνι.Του ταιριάζουν τα πάντα.Απο ένα buzzcut, μέχρι το πολύ μακρύ..Αν  συνδυαστεί και με ένα μουσακι τότε το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!!

-ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ:

Το μέτωπο και το πηγούνι είναι ίδιο μήκος,αλλά τα ζυγωματικά προεξέχουν.

Ιδανικό ένα crop top, έντονο ξυρισμένο πλαϊνό και μήκη πιο μακρυά, ώστε να μετριάσουμε τα ζυγωματικά αν τα φέρετε και μπροστά ή σε φράντζα- αφέλεια θα είναι σούπερ.

-ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:

Είναι το πρόσωπο που έχει μάκρος.Ιδανικό κούρεμα για το σχήμα αυτό είναι ένα buzzcut ή crewcut. Ποτέ όμως μεσαία  ή μακριά μαλλιά και μούσια.

 

-ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΟ:

Ένα πρόσωπο συμμετρικό και οι επιλογές είναι πολλές.quiff,pompodour, crewcut κλπ. Αποφεύγουμε τις φράντζα-αφέλεια γιατί θα το κάνει να δείχνει στρογγυλό.

 

-ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΡΔΙΑ:

Ένα σπάνιο σχήμα προσώπου το οποίο είναι το μέτωπο και τα ζυγωματικά ίδιο μήκος και το πηγούνι είναι λίγο πιο στενό και στρογγυλό. Ιδανικό κούρεμα είναι τα medium back μεσαίου μήκους μαλλιά  μαλλιά που είναι ανέμελα και θα δείχνει ακόμα πιο ωραίο με ένα μουσάκι.

Πάμε  τώρα να κάνουμε μια βουτιά στη  “ΚΡΥΣΤΆΛΛΙΝΗ ΣΦΑΊΡΑ” της κομμωτικής και της γεωμετρίας και να δούμε τι μέλλει γενέσθαι για το 2020/2021.

 

HIGH TOP FADE

Εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80-’90 γιατί η μόδα επιστρέφει. Ένα κούρεμα διαχρονικό σε κλασσική γραμμή αλλά με μοντέρνες πινελιές και όγκους στη κορυφή του κεφαλιού. Πολύ φρέσκια και κομψή εμφάνιση για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.!!

QUIFF

Μια τάση που ήδη κυριαρχεί και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Απότομες περικοπές στα πλαϊνά,που έρχεται εντελώς κόντρα με το πλούσιο μακρύ μήκος στη φράντζα- αφέλεια στο πάνω μέρος, ιδανικό και στα πολύ σγουρά μαλλιά. Σύγχρονο, μοντέρνο,και με νεανική εμφάνιση.

TEXTURED POMPADOUR

Το όνομα του  από το XV αιώνα….Η εμφάνιση του εμπνευσμένο από τον James Dean, Elvis Presley σε μια σύγχρονη και πιο μοντέρνα γραμμή Έχει υφές όγκου στο πάνω μέρος με διαβαθμίσεις στα πλαϊνά. Με μια πάστα styling ή κάποιο κερί που θα δώσει γυαλαδα και κράτημα, μπορείς να τα κρατάς προς τα πίσω.

CREW CUT

Με μια μικρή παραλλαγή του στρατιωτικού κουρέματος τύπου: “Ιπτάμενος καιΤζέντλεμαν”  Πολύ κοντά με λίγο μάκρος στο πάνω μέρος, δίνοντας μια ανάλαφρη υφή στα μαλλιά.

CROP TOP

Ένα μοντέρνο και σίγουρο στοίχημα στη φετινή σεζόν. Σαν Ρωμαίοι Αυτοκράτορες. Αναδεικνύει τις έντονες γραμμές στο πρόσωπο λόγο της γεωμετρίας. Έντονα και απότομα έως και ξυρισμένα κοψίματα, και μήκη με  έντονη γεωμετρία.Θα γίνει το απόλυτο κούρεμα. Στοίχημα?

MEDIUM BACK

Σε όσους αγαπούν τα μεσαία μήκη μαλλιών σαν άλλος”American Gigolo”.Ειναι το ιδανικό για εσάς. Φιλαριστα μήκη,που ρίχνονται πίσω για περισσότερο κυματισμό και όγκο,είτε ακόμα και να τα αφήσετε ανέμελα.

BUZZ CUT

Ένα  εντελώς ξυρισμένο κούρεμα χωρίς διαβαθμίσεις. Τολμηρό αλλά πολύ αρρενωπό κούρεμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου. Ο Τολμών Νικά!!

SIDE BANG

Κούρεμα για ίσια ή λίγο σπαστά μαλλιά.Μακρυά μήκη σε φράντζα-αφέλεια ώστε να πηγαίνουν και στο πλάι. Λίγο ξυρισμένα ίσως και με διαβάθμιση πλαϊνά.

 

“ALL TIME CLASSIC”

Εκτός λοιπόν από τις απότομες διακυμάνσεις των μηκών των μαλλιών και αν δεν θες να κάνεις κάτι πολύ τολμηρό. Υπάρχουν και παραλλαγές που μπορείς να κάνεις χωρίς να ξεφύγεις από τις  καθιερωμένες συνήθειες σου. Όπως από μια απλή χωριστά, ή ακόμα μια πιο καθαρή λίγο ξυρισμένη χωριστά. Θα σου δώσει μια διαφορετική  μοντέρνα υφή και θα σου προσδώσει ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

-Ένα κλασσικό αντρικό κούρεμα με χωριστά στο πλάι είναι διακριτικό, βολικό και διαχρονικό.

– Ακόμα και με ένα κούρεμα με ξυρισμένα πλαϊνά και μήκος στο πάνω μέρος. Η έντονη καθαρή χωριστά είναι τέλεια.

-Σε ένα κούρεμα τύπου quiff με λίγο πιο μακρύ πλάινα, μια χωριστά είναι εξαιρετική γιατί αυτόματα σε κάνει πιο κομψό και κλασσάτο.

Παραλλαγές υπάρχουν πολλές αρκεί να βρεις αυτό που σου ταιριάζει απόλυτα.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΌΤΙ Η ΜΟΔΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ

Η εμφάνιση είναι το Α και το Ω ακόμα και στους πιο ώριμους άντρες. Η ηλικία δεν έχει καμία σημασία αρκεί να την προσαρμόσεις με τη προσωπικότητα σου,τα ο ύφος σου και το προσωπικό σου στυλ. Η σωστή επιλογή θα σε κάνει να δείχνεις πιο κομψός, πιο περιποιημένος και πιο ελκυστικός.

Όσο για τα γκρίζα σου μαλλιά που μπορεί να σε προβληματίζουν μπορώ να σε πληροφορήσω ότι η μόδα φέτος παίζει με τα χρώματα, από τα πολύ έντονα μέχρι τα πιο παλ.. Αυτό που έκλεψε όμως τις εντυπώσεις ήταν το άσπρο-γκρι.

Άλλωστε από παλιά τα γκρίζα μαλλιά ήταν γοητεία στον άντρα.

Εξακολουθούν ακόμα και τώρα; Για να δούμε!!

Quiff

Ένα κούρεμα τύπου quiff μαζί με ένα πλούσιο και περιποιημένο μούσι θα σου πρόσθεση κύρος και κομψότητα αν το χτενίζεις προς τα πίσω και με φορά προς το πλάι.

-Faux hawk.

Βασισμένο στη κλασική μο’ι’κανα. Αλλά και χωρίς το ξύρισμα στο πλάι είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε ηλικία.

Retro undercut

Ταιριάζει πολύ με μούσι και μουστάκι. Με ξυρισμένο το πίσω μέρος και με μακριές υφές επάνω. Αν το χτενίσεις   προς τα πίσω με τζελ σίγουρα θα είναι ιδανικό.

 

-Comb over

Μεσαίο μήκος μαλλιά. Είναι ένα τέλειο κούρεμα αν του κάνεις μια χωρίστρα ή ακόμα και να τα πας προς τα πίσω. Θα σε κάνει πιο σοφιστικέ.

Οπότε την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το κομμωτήριο ξέχασε την ηλικία σου και απλά απολαύστε την!!
Η κομμωτική ποτέ δεν καθησυχάζει και πάντα εξελίσσεται και μέσα από τη  “Κρυστάλλινη σφαίρα” πάντα θα βλέπουμε ότι νέα κουρέματα, χρώματα ,τεχνικές συμβαίνουν στο χώρο της κομμωτικής για να είμαστε  πάντα μέσα στη μόδα και μέσα στα πράγματα.

 

Γράφει η Ευγενία Τ.

What’s your Reaction?
+1
1
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like