8 ΛΕΞΕΙΣ: Αυτό θα είναι το τέλος της συγκλονιστικής σειράς του ΣΚΑΪ

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

8 Λέξεις: Το τέλος της συγκλονιστικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου την παρασκευή 2 Ιουλίου στις 21.00

 

471 επεισόδια,

960.317 τηλεθεατές κατά μέσο όρο και τις δύο σεζόν, 8 Λέξεις που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό για δύο χρόνια.

Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται την Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 21.00 με ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο.

 

Τα επεισόδια της τελευταίας εβδομάδας βρίσκουν τους ήρωες αντιμέτωπους με τα λάθη τους, να βιώνουν την προσωπική τους λύτρωση. Κάποιοι χαμογελούν και κάποιοι θα έχουν την τύχη που τους αξίζει. Έρωτες φουντώνουν και σκορπίζουν χαμόγελα ενώ άλλοι δημιουργούνται ακαριαία και κεραυνοβόλα. Για κάποιους αποφασίζει η ίδια η ζωή ενώ κάποιοι άλλοι αποφασίζουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. 

 

Το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε τους ήρωες, χάρηκε με τις όμορφες στιγμές τους και έκλαψε μαζί τους στις δύσκολες, δείχνοντας την προτίμησή του στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, χαρίζοντάς της ποσοστό 20,1% στο σύνολο του κοινού ενώ 1.832.333 τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω για 1’ λεπτό και τις δύο σεζόν.

 

Πώς θα δούμε τους ήρωες στα τελευταία επεισόδια (28/06-02/07):

 

Ο Οδυσσέας (Α. Γεωργίου) καμαρώνει με τον τρόπο που μανατζάρει τον εαυτό του και υποστηρίζει πως δεν έχει ανάγκη την Έρση (Ν. Κηρύκου), δεν ξέρει όμως τι του επιφυλάσσει το μέλλον.

Ο Μιχαήλ (Ι. Παπαματθαίου) και η Βικτώρια (Β. Παπαμιχαήλ) ετοιμάζονται να παντρευτούν στην Κέρκυρα και τη χαρά τους μοιράζονται συγγενείς και φίλοι.

Η Ηλιάνα (Ε. Καραγιώργη) παθαίνει υστερία όταν βλέπει τις χαρούμενες οικογενειακές φωτογραφίες από την Κέρκυρα. Καταφθάνει στο νησί και, οπλοφορώντας, έρχεται αντιμέτωπη με τον Οδυσσέα. Η κατάληξη θα είναι οδυνηρή για εκείνη αλλά και για τον πατέρα της, τον Άκη Αρώνη (Γ. Παρτσαλάκης) που δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Η Αποστολία (Χ. Χριστόφια) αναλαμβάνει να σταθεί βράχος στο πλευρό του.

Ο Μάρκος (Β. Κολάσης) απολογείται για τα λάθη του στη Ναυσικά (Π. Ζούνη), η οποία συγκινείται και του δίνει μία ακόμη ευκαιρία. Ανακοινώνουν στα παιδιά τους ότι είναι και πάλι μαζί και πιο χαρούμενη από όλους είναι η Τζουλιάνα (Τ. Κλεάνθους). Η Ναυσικά έχει ακόμη έναν λόγο για να χαίρεται, καθώς η Ένωση Γενετιστών θέλει να την βραβεύσει για το φάρμακο της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και για το συνολικό της έργο.

Η Κατερίνα (Ε. Μελή), έχοντας αποδεχτεί τον Άλκη (Σ. Νικολαΐδης) ως μέλος της οικογένειας Μαρόγλου, ξαναβρίσκει την οικογενειακή της ευτυχία στο πλάι του Μιλτιάδη (Κ. Νικολάου).

Η Ελισάβετ (Α. Μπεζάν) έχει φύγει για την Αργεντινή ενώ η Μάγδα (Κ. Παπαδοπούλου) ανακοινώνει στον Αιμίλιο (Θ. Ιωαννίδης) ότι είναι έγκυος κι αυτός δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Ο Σίμος (Α. Γκλέτσος) εδραιώνεται ως ο νέος παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του καναλιού και η σχέση του με τη Σμαράγδα (Β. Λάρμου) είναι καλύτερη από ποτέ, ενώ η οικογένεια του Νικηφόρου (Α. Ανδρεόπουλος) και της Εύας (Θ. Ματίκα) μεγαλώνει και η συμπεριφορά της Ολυμπίας (T. Ella Peri) βελτιώνεται συνεχώς.

Η παρέα της Κέρκυρας –Ιφιγένεια (Ι. Τζόλα) και Σπύρος (Π. Μπακανδρέας), Φρίξος (Ν. Πολυδερόπουλος) και Έλλη (Π. Φοινίρη)– βρίσκει και πάλι τις ισορροπίες της με τις τρέλες και τις ευαισθησίες της.

Ο Έκτορας (Σ. Μιχαήλ) εξελίσσεται επαγγελματικά, ενώ βρίσκει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Δάφνης (N. Kader).

 

Το τέλος έχει επανασυνδέσεις και χωρισμούς, αγωνία και ένταση, συγκίνηση και ευαισθησία, δοκιμασία και λύτρωση. 

8 Λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν τα συναισθήματα που βιώνουν οι ήρωες στα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΪ.

 

Το συναρπαστικό τελευταίο διπλό επεισόδιο,

την Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 21.00

 

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like