Ανδρικά κουρέματα 2023…

Ανδρικά κουρέματα 2023...

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Ανδρικά κουρέματα 2023…

ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ 2023

Θέλεις  εδώ και καιρό  να κάνεις μια αλλαγή τόσο στην εμφάνισή σου, όσο και στο κούρεμα σου γιατί νιώθεις ότι απλά σε κάνει να δείχνεις “συνηθισμένος” και “βαρετός”αλλά αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις γιατί τα μαλλιά σου  είναι ήδη κοντά; 

Και ποιός σου είπε  ότι τα κοντά ανδρικά  μαλλιά  είναι  βαρετά και δεν μπορούν να σε   ανανεώσουν και να σου αλλάξουν τόσο το στυλ σου όσο και την διάθεση σου!! Ήρθε λοιπόν η στιγμή  να απευθυνθείς στον προσωπικό σου  barber  για να μεταμορφώσει τα κοντα μαλλιά  σου και να τους δώσει ένα μοντέρνο και φρέσκο ανανεωμένο στιλάτο κούρεμα!!
        “Buzz cut”
Ένα από τα πιο δημοφιλή και  αγαπημένα κουρέματα  και για αυτή τη χρονιά είναι
το buzz cut. Ενα πολύ κοντό σχεδον ξυρισμενο ανδρικό κούρεμα, που το κανει να είναι πολύ εύκολο τόσο στη διατήρηση του, οσο και στο να ξεμπερδεύεις εύκολα χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου μαζί  του.Και φυσικά  ένα κούρεμα  που αρέσει στις γυναίκες!
         “Crew cut”
Ένα διαχρονικό ανδρικό κούρεμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους άντρες και φυσικα πρωταγωνιστεί και πάλι, αφού δεν  φεύγει από τη μόδα ούτε το 2023. Ενα κούρεμα που θυμίζει το buzz cut τόσο στο τρόπο  κουρέματος ,όσο και στο οτι δεν χρειάζεται  καθόλου χρόνο για styling.Η διάφορα τους είναι  στο μήκος, αφού το crew cut είναι πιο μακριά τα μαλλιά αλλα όλα στο ίδιο μήκος.Αν όμως εχεις πρόσωπο  στρογγυλό  καλυτερα πρέπει να  το αποφυγεις!!
        “Caesar cut”
Αν θέλεις μια μικρή ανανέωση από τα πολύ κλασικά κουρέματα τότε το Caesar cut είναι ότι πρέπει για κοντά μαλλιά, ειδικά μάλιστα αν είναι ίσια.Ενα κούρεμα που τα μαλλιά  μπροστα, στο πλαϊ και πίσω είναι στο ίδιο μήκος σχεδόν ξυρισμένα. Αυτό όμως  που το κάνει ιδιαίτερο είναι ότι τα μπροστινά  μαλλιά  στο μέτωπο  κάθονται σαν μια  μικρή φράντζα,αφέλεια!Όσο για την περιποίηση του,δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα, μόνο ένα καλό στέγνωμα!!
       “Comb over”
Ένα κούρεμα με μαλλιά χτενισμένα στο πλάι, μπορεί να δείξει πολύ εντυπωσιακό έστω και αν τα μαλλιά σου είναι  κοντά. Το comb over  είναι  ένα κούρεμα ιδανικό αν υπάρχει  και μια ελαφριά  αραίωση. Τα  μαλλιά  στο επάνω μέρος είναι λίγο πιο μακριά και χτενισμένα από τη μία πλευρά σαν φράντζα την οποία θα την απογειώσετε αν την στυλιζάρετε με ένα καλό gel ή ακόμα με ένα spray ή κερί.
           “Quiff cut”
Για το 2023 το quiff cut είναι  πιο minimal σε σχέση  με τις προηγούμενες χρονιές  που ήταν από πολυ basic έως πολύ εκκεντρικές!!Στο κούρεμα αυτό τα μαλλιά στο πλάι είναι πιο κοντά, ενώ τα μαλλιά στο επάνω μέρος λίγο πιο μακριά.Όσο για το styling τους είναι πολύ εύκολο.,το μόνο που χρειάζεται  είναι  ένα στέγνωμα προς τα πάνω και πίσω και ένα gel ή μια κρέμα  φορμαρίσματος για κράτημα!!
Αφέσου 
στα μαγικά χέρια των ειδικών που θα εφαρμόσουν ακόμα και  συνδυαστικά τις τεχνικές  των κουρεμάτων και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι  ισάξιο  των προσδοκιών σου!!
By Jenny!
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like