Εντυπωσιακά κουρέματα για λεπτά μαλλιά που χαρίζουν όγκο!!

Εντυπωσιακά κουρέματα για λεπτά μαλλιά που χαρίζουν όγκο!!

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Εντυπωσιακά κουρέματα για λεπτά μαλλιά που χαρίζουν όγκο!!

Τα λεπτά μαλλιά είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να τα κάνετε να φαίνονται πλούσια,με όγκο, γεμάτα υγεία και λάμψη κρύβοντας αποτέλεσματα ορμονικών αλλαγών,υγείας, τρόπο ζωής ή γήρανσης κλπ.που μπορεί να τα κάνουν να δείχνουν λίγα, θαμπά, άτονα και αραιά υιοθετώντας ένα  ωραίο ιδανικό κούρεμα μόνο για σένα που με έξυπνα styling tricks θα είσαι μοναδική.

 1)Λεπτά μαλλιά και layered;
Το υπερβολικό layering μπορεί να αφαιρέσει τον όγκο από τα μαλλιά, κάνοντάς τα να φαίνονται αρκετά φλατ και άτονα.
Ωστόσο,αν προτιμάτε το layered look, υπάρχουν μερικά στυλ που μπορούν να λειτουργήσουν.
“Τα soft, μακριά layers” μπορούν να διατηρήσουν το μεγαλύτερο μέρος του όγκου των μαλλιών σας, ενώ εξακολουθούν να επιτρέπουν όγκο και σχήμα γύρω από το πρόσωπο. Μπορείτε ομως να υιοθετήσετε τα “αόρατα layers”, δηλαδή να κόβετε πολύ λεπτά το επάνω τμήμα έτσι ώστε να είναι super blended ακριβώς στην άκρη, ώστε να διαμορφώνεται εύκολα με ενα απλό στέγνωμα με πιστολάκι.
2)Φράντζα ή αφέλειες;
Οι φράντζες είναι ιδανικες καθώς κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά,σε αντίθεση με τις αφέλειες που τείνουν να γίνονται λιπαρές κατά τη διάρκεια της ημέρας και να κολλούν στο μέτωπό μας με αποτέλεσμα να δείχνουν λίγες και αραιές.
3)Λεπτά μαλλιά κοντά ή μακριά;
Οι Hair experts προτείνουν μήκος μέχρι τους ώμους και πιο κοντά ακόμα. Οτιδήποτε κάτω από τους ώμους, μπορεί να κάνει τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται ακόμα πιο λεπτά.Ενα flob καρε ή οποιοδήποτε είδος καρέ μπορεί να δημιουργήσει μια πιο “παχιά”, πιο γεμάτη εμφάνιση.
Είναι ιδανικό για λεπτούς τύπους μαλλιών, καθώς χαρίζουν ωραία υφή,όγκο δείχνουν πυκνά και υγιή.Ενα στέγνωμα ανάποδα θα δώσει περισσότερο όγκο και πιο ελεύθερη κίνηση.
4)Pixie για λεπτά μαλλιά;
Ναι! Ενα πολυ ιδιαίτερο κουρέματα ιδανικό για πολυ λεπτά μαλλιά.Εάν τα μαλλιά σας είναι ιδιαίτερα λεπτά, ενα Pixie κουρέματα φαίνεται πραγματικά όμορφο, λειτουργεί τόσο καλά επειδή τα μαλλιά έχουν σχήμα στο κεφάλι και δείχνουν πολύ πιο πυκνά.
Το pixie cut θα το λατρέψεις. Δίνοντας σχήμα και στυλ με μια πομάδα ή κρέμα φορμαρίσματος.
Για μια ευέλικτη εμφάνιση που εκπέμπει αυτοπεποίθηση.
Κλείσε το επόμενο ραντεβού σου και συμβουλέψου τους ειδικούς!!
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like