FALIRO SUMMER THEATER: Tο νέο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης για παραστάσεις και συναυλίες

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

FALIRO SUMMER THEATER: Tο νέο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης για παραστάσεις και συναυλίες

Ιστορία χωρίς όνομα: κάθε Σάββατο & Κυριακή, έως 31 Ιουλίου
Ρένα: κάθε Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή, έως 30 Ιουλίου
Στέφανος Κορκολής: 19 Ιουλίου
Φωτεινή Βελεσιώτου: 2 Αυγούστου
Ορφέας Περίδης & Μανόλης Ανδρουλιδάκης: 3 Αυγούστου
Παυλίνα Βουλγαράκη: 4 Αυγούστου

***

Το Faliro Summer Theater, το νέο καλοκαιρινό θέατρο, δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο προαύλιο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, άνοιξε τις πόρτες του το  Σάββατο 10 Ιουλίου με την απόλυτη θεατρική επιτυχία «Ιστορία χωρίς όνομα» σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, με τον Τάσο Νούσια, την Μπέτυ Λιβανού και την Μαρία Παπαφωτίου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ η παράσταση «Ρένα» με την Υρώ Μανέ ξεκινάει την Τετάρτη 14 Ιουλίου το ταξίδι της στο νέο ανοιχτό θέατρο του Φαλήρου.

To πρόγραμμα εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες παραστάσεις και συναυλίες.

Τη συναυλιακή δραστηριότητα στο Faliro Summer Theater εγκαινιάζει ο Στέφανος Κορκολής  μαζί με την Σοφία Μανουσάκη με τις «Μουσικές Ιστορίες», τη Δευτέρα 19 Ιουλίου ενώ τις πρώτες μέρες του Αυγούστου θα εμφανιστούν η Φωτεινή Βελεσιώτου μαζί με τον Βασίλη Προδρόμου την Δευτέρα 2 Αυγούστου, ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης την Τρίτη 3 Αυγούστου και η Παυλίνα Βουλγαράκη στις 4 Αυγούστου.

Το Faliro Summer Theater είναι ο νέος ανοικτός, αμφιθεατρικός πολιτιστικός χώρος, 1400 θέσεων, με άνετο parking 2000 θέσεων, που θα αποτελέσει το νέο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης – προορισμό του θεάτροφιλου και όχι μόνο κοινού.

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ
Ο θυελλώδης έρωτας της Πηνελόπης Δέλτα και του Ίωνα Δραγούμη
Κάθε Σάββατο και Κυριακή έως τις 31 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα του Ιουλίου ξεκινά με τη βραβευμένη παράσταση «Ιστορία χωρίς όνομα» σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη με τον Τάσο Νούσια, την Μπέτυ Λιβανού και την Μαρία Παπαφωτίου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Ίων Δραγούμης και Πηνελόπη Δέλτα. Μια ψυχή χωρισμένη σε δύο σώματα. Ένας θαμμένος πόνος που δεν εκτονώθηκε ποτέ. Δύο λυγμοί που συνορεύουν. Ο έρωτας και η πατρίδα. Μια ιστορία ηδονής και οδύνης. Ο εμβληματικός διπλωμάτης και η σπουδαία συγγραφέας σε μια νοερή ζωή επιθυμίας, ονείρων, υψηλών ιδανικών, υψηλών δεσμεύσεων, υψηλών οραμάτων.

ΡΕΝΑ
Η σύγχρονη ελληνική ιστορία μέσα από τη ζωή της ιερόδουλης Ρένας,
Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή έως τις 30 Ιουλίου.

Η «Ρένα» του Αύγουστου Κορτώ, σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη, με την Υρώ Μανέ στον πρωταγωνιστικό. Η ηρωίδα από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Αύγουστου Κορτώ, βγαίνει από τις σελίδες και- επί σκηνής πλέον- διηγείται τη θυελλώδη ζωή της αλλά και παράλληλα όλη την σύγχρονη ελληνική ιστορία από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα έως σήμερα.  Ένας ύμνος στην αγάπη, στη ζωή και στον έρωτα χωρίς φραγμούς, σε μια Ελλάδα που σπαράσσεται, γονατίζει, ανασταίνεται και συνεχίζει μοιραία και ακάθεκτη, από τις πρώτες δεκαετίες του 20ού αιώνα μέχρι σήμερα.

Στέφανος Κορκολής – Σοφία Μανουσάκη
Μουσικές ιστορίες
Δευτέρα 19 Ιουλίου

Ο Στέφανος Κορκολής, μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη έρχεται να μας «διηγηθεί με Νότες» τις δικές του μουσικές ιστορίες. Ιστορίες για τραγούδια που αγάπησε στα εφηβικά και νεανικά του χρόνια, επιλεγμένες συνθέσεις του που ερμήνευσαν μεγάλοι ερμηνευτές,τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος, πιανιστικές – ορχηστρικές συνθέσεις και τραγούδια μεγάλων δημιουργών που έμειναν για πάντα στην ιστορία.  Όλα αυτά σε ένα πρόγραμμα που αψηφά τη ροή του χρόνου και όλα μοιάζουν σαν να έγιναν σήμερα!

Φωτεινή Βελεσιώτου & Βασίλης Προδρόμου
Δευτέρα 2 Αυγούστου

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με την ξεχωριστή φωνή της έρχεται να μάς ενώσει με το πιο αρχέγονο, πιο αληθινό κομμάτι του τραγουδιού και της έκφρασης. Συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, είτε τραγουδά παλιά αγαπημένα λαϊκά είτε τραγούδια όπως οι “Μέλισσες” και τα “Διόδια” που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού, είτε με τραγούδια της δισκογραφίας της λιγότερο γνωστά αλλά που έχουν προσεκτικά επιλεχθεί. Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου, τον οποίο γνωρίσαμε από την ταινία Ευτυχία καθώς ερμηνεύει δυο σπουδαία τραγούδια, το «Μου σπάσανε τον μπαγλαμά» και το «Ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι».

Ορφέας Περίδης & Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Με δύο κιθάρες
Τρίτη 3 Αυγούστου

Ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης ενώνουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την κιθάρα παρουσιάζοντας μία μοναδική παράσταση που συνδυάζει μαεστρικά, τραγούδια που έχουν συνθέσει οι ίδιοι αλλά και αγαπημένα ακούσματα που έχουν καθορίσει την ελληνική μουσική σκηνή. Σε μία σπάνια και μουσικά γόνιμη συνάντηση, οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν ένα πρόγραμμα που συνταιριάζει τη μελωδική μυσταγωγία και τον ρυθμό της λυτρωτικής ψυχαγωγίας επιβεβαιώνοντας τη ρήση: «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα εκτός ίσως από δύο»

Παυλίνα Βουλγαράκη
Από το εγώ στο εμείς
Τετάρτη 4 Αυγούστου

Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται να μας χαρίσει μια μοναδική συναυλία με θέμα το πέρασμα «Από το Εγώ στο Εμείς», παρασύροντάς μας με τη γοητευτική παρουσία, την ατμοσφαιρική φωνή της, την ενέργεια και τις επιρροές της απ’ όλα όσα έχει αγαπήσει. Ένα πέρασμα στο φως, μια σειρά τραγουδιών που αντανακλούν τον βαθύτερο ψυχισμό του καθενός μας. Μια γιορτή της ζωής δίχως όρους, που τα συναισθήματα ρέουν αβίαστα, πλημμυρίζουν και ξεκλειδώνουν την υπόσταση του αληθινού μας εαυτού μιας. Ένα ταξίδι της ψυχής με όλους εμάς συνταξιδιώτες.

Αναλυτικό πρόγραμμα παραστάσεων
Σάββατο 10/7 , στις 21:15 «Ιστορία χωρίς όνομα»
Κυριακή 11/7, στις 21:15 «Ιστορία χωρίς όνομα»
Τετάρτη 14/7, στις 21:15 «Ρένα»
Πέμπτη 15/7, στις 21:15 «Ρένα»
Παρασκευή 16/7, στις 21:15«Ρένα»
Σάββατο 17/7 , στις 21:15 «Ιστορία χωρίς όνομα»
Κυριακή 18/7, στις 21:15 «Ιστορία χωρίς όνομα»
Δευτέρα 19/7, στις 21:15 Στέφανος Κορκολής «Μουσικές Ιστορίες» Σοφία Μανουσάκη
Τετάρτη 21/7 , στις 21:15 «Ρένα»
Πέμπτη 22/7, στις 21:15 «Ρένα»
Παρασκευή 23/7, στις 21:15 «Ρένα»
Σάββατο 24/7 , στις 21:15 «Ιστορία χωρίς όνομα»
Κυριακή 25/7, στις 21:15 «Ιστορία χωρίς όνομα»
Τετάρτη 28/7, στις 21:15 «Ρένα»
Πέμπτη 29/7 , στις 21:15 «Ρένα»
Παρασκευή 30/7, στις 21:15 «Ρένα»
Σάββατο 31/7, στις 21:15 «Ιστορία χωρίς όνομα»
Δευτέρα 2 Αυγούστου, στις 21:15 «Φωτεινή Βελεσιώτου  Βασίλης Προδρόμου»
Τρίτη 3 Αυγούστου, στις 21:15 «Ορφέας Περίδης & Μανόλης Ανδρουλιδάκης»
Τετάρτη 4 Αυγούστου, στις 21:15 «Παυλίνα Βουλγαράκη»

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων για «Ιστορία χωρίς όνομα» και «Ρένα»
A Ζώνη 21€ κανονικό & 18€ (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)
Β Ζώνη 18€ κανονικό & 15€ (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)
Γ Ζώνη 15€ κανονικό & 12€ (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)

Τιμές εισιτηρίων για τις συναυλίες:
A Ζώνη 18€ κανονικό & 15€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)
Β Ζώνη 15€ κανονικό & 12€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)
Γ Ζώνη 12€ κανονικό & 10€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)

 

 

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like