6 συμβουλές: Πώς να αποκτήσεις ένα αψεγάδιαστο και λαμπερό πρόσωπο

6 συμβουλές: Πώς να αποκτήσεις ένα αψεγάδιαστο και λαμπερό πρόσωπο

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

6 συμβουλές: Πώς να αποκτήσεις ένα αψεγάδιαστο και λαμπερό πρόσωπο

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο και αψεγάδιαστο πρόσωπο και μια επιδερμίδα που να λάμπει από υγεία. Δες λοιπόν 6 συμβουλές για το πώς να αποκτήσεις ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο

 

1. Ντεμακιγιάζ προσώπου

Πριν πας για ύπνο το βράδυ πάντα να κάνεις ντεμακιγιάζ προσώπου με νερό ντεμακιγιάζ, μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ή γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου. Ότι θέλεις εσύ και ότι ταιριάζει στην επιδερμίδα του προσώπου σου. Αν δεν κάνεις ντεμακιγιάζ το αποτέλεσμα θα είναι να βγουν τα ενοχλητικά σπυράκια και το δέρμα θα ερεθιστεί. Γι’ αυτό πάντα ντεμακιγιάζ πριν τον ύπνο για να έχεις ένα όμορφο και φυσικά αψεγάδιαστο πρόσωπο που θα λάμπει από υγεία και ομορφιά.

2. Ενυδάτωση προσώπου

Στην καθημερινή σου ρουτίνα να μην ξεχνάς την ενυδάτωση προσώπου. Μόλις ξυπνήσεις το πρωί να καθαρίζεις καλά το πρόσωπο σου και να βάζεις την ενυδατική κρέμα προσώπου. Ανάλογα με τι τύπο δέρμα έχεις (ευαίσθητο, ξηρό, λιπαρό) θα επιλέξεις και την κατάλληλη ενυδατική κρέμα προσώπου. Επίσης μπορείς να την χρησιμοποιείς και το βράδυ. Αναλόγως τι ανάγκη έχει το δέρμα σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα.

Αν δεν χρησιμοποιείς ενυδατική κρέμα το δέρμα θα είναι ξηρό και άγριο. Για αυτό να μην ξεχνάς την ενυδατική κρέμα. Αν ενυδατώνεις καθημερινά το πρόσωπο σου θα είναι φρέσκο, ενυδατωμένο, αψεγάδιαστο και φυσικά θα λάμπει από υγεία και ομορφιά.

3. Καθαρισμός προσώπου

Καλό είναι μια φορά το χρόνο να πηγαίνεις σε αισθητικό για βαθύ καθαρισμό προσώπου. Η αισθητικός έχει και τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να γίνει σωστά και με ασφάλεια ο καθαρισμός. Ο βαθύς καθαρισμός γίνεται με την βοήθεια ατμού ώστε τα μαύρα στίγματα και σπυράκια να καθαριστούν πιο εύκολα.

Μετά τον καθαρισμό το προσώπου θα έχει μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Και φυσικά θα είναι αψεγάδιαστο, καθαρό και θα λάμπει. Οπότε μια φορά το χρόνο καλό είναι να πηγαίνεις για καθαρισμό προσώπου.

4. Να μην πατάς τα σπυράκια σου

Αν έχεις βγάλει σπυράκια στο πρόσωπο καλό είναι να μην τα πατάς γιατί θα χειροτερέψεις την κατάσταση και μπορεί να μείνουν και σημάδια. Εσύ να καθαρίζεις καλά το πρόσωπο σου και να το ενυδατώνεις. Αν τα σπυράκια επιμένουν τότε θα επισκεφτείς τον δερματολόγο ώστε να δώσει την κατάλληλη θεραπεία και να σου πει τι να κάνεις.

Επίσης μπορεί να σε πειράζει και κάποιο καλλυντικό που χρησιμοποιείς καλό είναι να το παρακολουθείς ώστε να αλλάξεις εταιρεία αν σε πειράζει κάποιο συγκεκριμένο προϊόν.

5. Όχι υπερβολικό μακιγιάζ

Να μην φορτώνεις το πρόσωπο σου με υπερβολικό μακιγιάζ. Εντάξει δεν είπαμε να μην βάφεσαι καθόλου απλά προσπάθησε το μακιγιάζ να μην είναι φορτωμένο. Προσπάθησε να φαίνεται γήινο και απαλό.

Αναλόγως φυσικά που έχεις να πας θα επιλέξεις και το κατάλληλο μακιγιάζ. Το μακιγιάζ εξάλλου βοηθάει και καλύπτει κάποιες ατέλειες στο πρόσωπο πχ σπυράκια. Το make up καλύπτει τα σπυράκια και το πρόσωπο φαίνεται αψεγάδιαστο και όμορφο.

6. Αν κάποιο προϊόν σε πειράζει άλλαξε εταιρεία

Αν δεις ότι κάποιο προϊόν που χρησιμοποιείς σου προκαλεί ερεθισμό ή κνησμό στο πρόσωπο δοκίμασε άλλη εταιρία. Για να σου προκαλεί ερεθισμό δεν ταιριάζει στην επιδερμίδα του προσώπου σου. Δοκίμασε άλλη εταιρία για να δεις αν υπάρχει διαφορά.

Μπορεί να έχεις ευαίσθητο δέρμα οπότε θα χρησιμοποιήσεις προϊόντα για ευαίσθητη επιδερμίδα. Επίσης καλό είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιείς στο πρόσωπο να είναι καλής ποιότητας. Υπάρχουν στο εμπόριο και οικονομικά προϊόντα που είναι εξίσου καλά.

 

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like