Άνοιξε τις πύλες η 7η γιορτή μελιού και σας περιμένει για να δοκιμάσετε μοναδικές ποικιλίες μελιού

Άνοιξε τις πύλες της για πέντε ημέρες η 7η γιορτή μελιού και άλλων βιολογικών παραδοσιακών προϊόντων, για μικρούς και μεγάλους την Τετάρτη 1/11/

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Άνοιξε τις πύλες της 7η  γιορτή μελιού και σας περιμένει για να δοκιμάσετε  μοναδικές ποικιλίες μελιού

Άνοιξε τις πύλες της για πέντε ημέρες η  7η  γιορτή μελιού και άλλων βιολογικών παραδοσιακών  προϊόντων, για μικρούς και μεγάλους την Τετάρτη  1/11/ και θα διαρκέσει έως τις 5 Νοεμβρίου.

Η 7η  γιορτή μελιού  εκτίθεται στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου και σκοπό έχει το καθιερωμένο  ραντεβού ποια, των μελισσοκόμων που τείνει να έχει γίνει  θεσμός! Ο πιο όμορφος κήπος της Αθήνας έχει πλημμυρίσει  από μυρωδιές και γλυκιές γεύσεις μελιού, γύρης, πρόπολης, βασιλικού πολτού και άλλων επιλεγμένων προϊόντων που συνδυάζονται άψογα με το πιο θρεπτικό συστατικό που μας χαρίζουν οι μέλισσες.

Στην 7η  γιορτή μελιού  δίνουν ραντεβού μελισσοκόμοι και παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας έτσι όλο τον πλούτο της Μελισσοκομίας και της ελληνικής γης.

Περισσότεροι από 70 μικροί Έλληνες παραγωγοί (πολλοί από τους οποίους νέοι και νέες μελισσοκόμοι) εκθέτουν τα προϊόντα τους ενώ  παρουσιάζουν στο ευρύ κοινό μοναδικές ποικιλίες μελιού σε συνδυασμό με υπερτροφές υψηλής βιολογικής αξίας, από κάθε μεριά της Ελλάδας.

Σκοπός αυτής  της Γιορτής Μελιού είναι η ανάδειξη των μελισσοκομικών και των τοπικών προϊόντων της χώρας μας και η ενημέρωση των επισκεπτών για το μέλι και τη συμβολή των μελισσών στο περιβάλλον.
Στόχος των εκθέτων είναι η πώληση η προβολή των προϊόντων τους σε ευρύ κοινό, η αύξηση του πελατολογίου τους και η ανάδειξη του τόπου τους.

 

 

Δείτε τι δήλωσαν μελισσοπαραγωγοί στο δημοσιογράφο Κυριακό Τσικορδάνο και στη κάμερα του Greekaffair

 

Χορηγός Επικοινωνίας  www.7nea.gr 

 

Ρεπορτάζ –  Κυριάκος Τσικορδάνος

Βίντεο -μοντάζ Γιάννης Αρμυριώτης 

 

 

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like