Χτενίσματα για να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητά μας!

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Χτενίσματα για να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητά μας!

Με street style επιστρέφουμε  στην πόλη  και υποδεχόμαστε  το φθινόπωρο. Πλέον μπαίνουμε στους  ρυθμούς της καθημερινότητάς μας και αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη είναι η ανανέωση των μαλλιών μας, αλλά κυρίως χτενίσματα εύκολα, γρήγορα και πρακτικά που θα μας λύσουν τα χέρια  καθ’ όλη τη διάρκεια της  μέρας.

Τα hairstyles που πρέπει να  δοκιμάσουμε και που μας τα προτείνουν  οι street stylers απευθείας από την Κοπεγχάγη, έχουν σκοπό να  μας δείξουν  πώς να ξεχωρίσουμε από τη βόλτα μας μέχρι και  στο γραφείο μας.
Οι ωραίες ιδέες  και οι εύκολες  προτάσεις που μας τράβηξαν το  ενδιαφέρον και που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε τύπο μαλλιών και σε κάθε περίσταση, είναι  οι κοτσίδες, οι αλογοουρές και τα buns. Πάρτε  μια ιδέα και ετοιμαστείτε για το πιο μοντέρνο, γρήγορο και χωρίς κόπο φθινοπωρινό street style.
1) Η κλασική αλογοουρά είναι  για κάθε ώρα και περίσταση της  ημέρας και πάντα μας βγάζει από τη δύσκολη θέση σε μια bad day . Χτενισμένα καλά τα μαλλιά και πιασμένα  χαλαρά, ίσως προσθέτοντας  και ένα μαντήλι δεμένο , αφήνουμε το ponytail να  χαϊδεύει την πλάτη μας .
2) Ένα χαμηλό σινιόν για ένα elegant look όλη μέρα, είναι το hairstyle που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Το μόνο  που χρειάζεται  το συγκεκριμένο χτένισμα είναι  να δώσετε ιδιαίτερη βάση στο φριζάρισμα. Τα μαλλιά  πρέπει να είναι  και να δείχνουν λαμπερά και λεία.
3) Μια κοτσίδα στο πλάι θα σώζει πάντα την κατάσταση όπως και αν ξυπνήσατε το πρωί. Αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν ανέμελα μπροστά και φτιάξτε  μια πλεξούδα και στολίστε την με ένα όμορφο κοκαλάκι ή  ένα scratch και είσαστε έτοιμες.
4) Αν έχετε κοντά μαλλιά, μη διστάσετε να δοκιμάσετε το sleek look. Κομψό και κολακευτικό, επιβεβαιώνει την τάση που θέλει τα ίσια μαλλιά στην πρώτη γραμμή της μόδας και σας λύνει τα χέρια εύκολα και γρήγορα.
5) Τα κλάμερ έχουν επανέλθει  πάλι θυμίζοντας μας τις δεκαετίες 90’s και 00’s και εμείς σκοπεύουμε να τα εκμεταλλευτούμε. Πιάστε  τα μαλλιά  σας με ένα ωραίο κλάμερ  αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν  ανέμελα μπροστά δίνοντας  ένα πιο sexy look.
6) Τα wet-look είναι  από τα πιο  αγαπημένα  hairstyles.Τα  γυαλιστερά φινιρίσματα που θυμίζουν «φρέσκο ντους» και είναι πολύ sexy θα είναι  η πιο hot επιλογή ακόμα και τώρα το φθινόπωρο.
By Jenny   Hair expert. 
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like