«Πριν την Άνοιξη» ταινία μικρού μήκους της «Α-Ζ Filmmaking Lab – στην ταράτσα του ΧΩΡΟΣ 2510

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

«Πριν την Άνοιξη» ταινία μικρού μήκους της «Α-Ζ Filmmaking Lab – στην ταράτσα του ΧΩΡΟΣ 2510

Η ταινία μικρού μήκους «Πριν την Άνοιξη», ένα ομαδικό αποτέλεσμα του 3μηνου κινηματογραφικού εργαστηρίου «Α-Ζ Filmmaking Lab – από τη Θεωρία στην Πράξη», θα προβληθεί:

 

Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 9μ.μ. στην ταράτσα του ΧΩΡΟΣ 2510, Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια

O νέος σεμιναριακός κύκλος που μόλις ολοκληρώθηκε, έχει υπότιτλο «Σινεμά εν δράσει». Μέσα από την αρμονική συνεργασία έμπειρων και νέων κινηματογραφιστών, δημιουργήθηκε μια φρέσκια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον κινηματογράφο και ανακάλυψαν την μαγεία του, αλλά που επίσης γνώρισαν από κοντά και τις απαιτήσεις του! Ο εμπνευστής και βασικός εισηγητής του σεμιναρίου Αλεσάντρο Σπηλιωτόπουλος (σκηνοθέτης) καθώς και οι εισηγητές των masterclasses του σεμιναρίου – Παναγιώτης Μπουγιούρης (ηθοποιός), Γιώργος Ξανθόπουλος (διευθυντής φωτογραφίας), Άρης Πρόδρομος (ηχολήπτης) και Ηλίας Φλωράκης (σεναριογράφος) – θα είναι μαζί μας για να μας μιλήσουν για το όμορφο και απρόβλεπτο ταξίδι που είναι η δημιουργία μιας ταινίας. Μαζί μας και οι ηθοποιοί της ταινίας και οι συντελεστές/σπουδαστές του εργαστηρίου, για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Ελάτε κι εσείς να παρακολουθήσετε την προβολή, να συμμετάσχετε στη συζήτηση, και για να πιούμε έπειτα όλοι μαζί ένα ποτήρι κρασί στο φεγγαρόφωτο του Ιουλίου.

Ηθοποιοί: Άννα Γιακουμάτου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Παναγιώτης Ελευθεριάδης, Ελευθερία Ματσαρίδου, Στράτος Νικολούδης, Ντέμη Παπαγεωργίου, Άρης Πρόδρομος, Ανδριάνα Σούμποτιτς, Άννα Ταλιαδούρου

Συνεργείο: Ραφαέλα Βασιλακοπούλου, Αγγελική Λεκντούση, Κωνσταντίνος Λώλος, Θωμάς Νικολάου, Στράτος Νικολούδης, Γιώργος Ξανθόπουλος, Άρης Πρόδρομος, Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, Αλεσάντρο Σπηλιωτόπουλος, Άννα Ταλιαδούρου, Αλεξάνδρα Τρομπούκη

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like