“Κόκκινο κραγιόν”…. All time classic!

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

“Κόκκινο κραγιόν”…. All time classic!

Κάθε σεζόν, τα brands ομορφιάς λανσάρουν τις προτάσεις τους στα κραγιόν. Για το φετινό  Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2021/2022,αν πρέπει να επιλέξουμε ένα “All time classic” καλλυντικό, τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα το κόκκινο κραγιόν.

Είναι το προϊόν που θα πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν, ανεξάρτητα από τις τάσεις. Αυτό που αλλάζει είναι η υφή του, ο τρόπος εφαρμογής, οι αποχρώσεις και η βελούδινη υφή στα χείλη.
Κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από ηλικία, στιλ μπορεί να υποστηρίξει το κόκκινο κραγιόν.
Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.Ταιριάζει απόλυτα στο πρωινό,office look, ιδιαίτερα τις ημέρες που θέλουμε μία εμφάνιση που αναδεικνύει την προσωπικότητά μας και μας χαρίζει αυτοπεποίθηση.
Το βασικό όμως με το κόκκινο κραγιόν είναι να ξέρουμε πάντα να κρατάμε ισορροπίες με το υπόλοιπο μακιγιάζ.
1.Για μια πιο “natural”  εμφάνιση  ώστε να μην δείχνει υπερβολικό το κόκκινο κραγιόν, μπορούμε απλά να δημιουργήσουμε απαλή βάση, να δώσουμε χρώμα στα μήλα και να τονίσουμε ελαφρώς τις βλεφαρίδες με mascara κυρίως στις ρίζες…. και το κραγιόν στο κόκκινο της φωτιάς.
2.Ενα πιο
“rock style” οι έντονες βλεφαρίδες ή ένα μαύρο-γκρι στα μάτια και έντονο κόκκινο σε  “Bordeaux” χρώμα  θα απογειώσει το look μας.
3.Στο “preppy style”πρεπει να κρατήσουμε  σε nude αποχρώσεις τα μάτια, ροδαλά μήλα και ένα κόκκινο κραγιόν   με πορτοκαλί  απόχρωση αλλά  και στο πιο “girly” με μάτια σε γήινες αποχρώσεις και διακριτικές λάμψεις, σε κάποια σημεία του προσώπου.
4.Όταν όμως θελήσουμε  ένα εντυπωσιακό look, μπορούμε να παίξουμε με τις υφές ή να δώσουμε ένταση και στο υπόλοιπο πρόσωπο και συγκεκριμένα στα μάτια. Με ένα έντονο smokey eyes μαζί με την έντονη “βαθιά” κόκκινη απόχρωση του κραγιόν στα χείλη μας σίγουρα θα κλέψουμε τις εντυπώσεις!!
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like