7η Γιορτή Μελιού: Έρχεται στο Ζάππειο 1 έως και τις 5 Νοεμβρίου

7η Γιορτή Μελιού: Μια πενθήμερη γιορτή για μικρούς και μεγάλους θα ξεκινήσει στις 1 έως και τις 5 Νοεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου με σκοπό το ραντεβού των μελισσοκόμων που έγινε θεσμός!

0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

7η Γιορτή Μελιού: Έρχεται στο Ζάππειο 1 έως και τις 5 Νοεμβρίου

7η Γιορτή Μελιού: Μια πενθήμερη γιορτή για μικρούς και μεγάλους θα ξεκινήσει στις 1 έως και τις 5 Νοεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου με σκοπό το ραντεβού των μελισσοκόμων που έγινε θεσμός!

 

Η πιο γλυκιά γιορτή έρχεται στο Ζάππειο.

Ο πιο όμορφος κήπος της Αθήνας θα πλημμυρίσει μέλι , γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό και επιλεγμένα προϊόντα που συνδυάζονται άψογα με το πιο θρεπτικό συστατικό που μας χαρίζουν οι μέλισσες.
Στο κεντρικότερο σημείο της Πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου,
από τις 1 έως τις 5 Νοεμβρίου του 2023 δίνουν ραντεβού μελισσοκόμοι και παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας όλο τον πλούτο της Μελισσοκομίας και της ελληνικής γης.
Περισσότεροι από 70 μικροί Έλληνες παραγωγοί (πολλοί από τους οποίους νέοι και νέες μελισσοκόμοι)
θα εκθέσουν τα προϊόντα τους ενώ θα παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό μοναδικές ποικιλίες μελιού
σε συνδυασμό με υπερτροφές υψηλής βιολογικής αξίας, από κάθε μεριά της Ελλάδας.
Σκοπός της Γιορτής Μελιού είναι η ανάδειξη των μελισσοκομικών και των τοπικών προϊόντων της χώρας μας και η ενημέρωση των επισκεπτών για το μέλι και τη συμβολή των μελισσών στο περιβάλλον.
Στόχος των εκθέτων είναι η πώληση η προβολή των προϊόντων τους σε ευρύ κοινό, η αύξηση του πελατολογίου τους και η ανάδειξη του τόπου τους.

Η 7η Γιορτή Μελιού θα είναι πιο πλούσια από ποτέ!

Παιδικές δραστηριότητες
Παρουσιάσεις από ειδικούς για την παραγωγή των μελισσοκομικών προϊόντων
Ομιλίες για τη συμβολή των μελισσών στο περιβάλλον
Διαδραστικά παιχνίδια και πολλά άλλα…
Οι επισκέπτες της 7ης Γιορτής Μελιού θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν μία μεγάλη από σπάνιες ποικιλίες Μελιού και προϊόντα μέλισσας να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν μέλι, από τους ίδιους τους παραγωγούς, από όλες τις περιοχές της χώρας μας που παράγουν αγνό – ποιοτικό μέλι όπως Βυτίνα, Κάλυμνο, Χαλκιδική, Μάνη, Σφακιά, Σούλι, Γύθειο, Αμοργό, Τήνο, Τζια, Κομοτηνή, Δωδώνη, Κάρπαθο, Πάρο, Καρπενήσι.
Επίσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν διάφορα επιλεγμένα τρόφιμα από κάθε μεριά της Ελλάδας όπως βότανα, μπαχαρικά, τυροκομικά, γλύκα του κουταλιού και πολλά άλλα..
Όσοι επισκεφθούν την Γιορτή Μελιού θα έρθουν σε απευθείας επαφή με τον παραγωγό και θα μάθουν τα πάντα για το προϊόν που αγοράζουν.
Σας περιμένουμε στο πιο όμορφο κήπο της Αθήνας, στην πιο γλυκιά γιορτή της πόλης!
1 έως 5 Νοεμβρίου δίνουμε ραντεβού στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου.
Ωράριο λειτουργίας 10:00 με 21:00 καθημερινά και Σαββατοκύριακο
Δωρεά parking

Χορηγός Επικοινωνίας 7nea.gr

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like