Ένοχη συνείδηση: Το Αστυνομικό μυθιστόρημα της Έλενας Κορδέλλα από τις Εκδόσεις Μίνωας

Ένοχη συνείδηση: Το Αστυνομικό μυθιστόρημα της Έλενας Κορδέλλα από τις Εκδόσεις Μίνωας

0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Ένοχη συνείδηση: Το Αστυνομικό μυθιστόρημα της Έλενας Κορδέλλα από τις Εκδόσεις Μίνωας

Ένοχη συνείδηση: Αγωνία και σασπένς από την πρώτη κιόλας σελίδα!

Έπειτα από το επιτυχημένο αστυνομικό μυθιστόρημα Ο θεριστής της Κυψέλης, η Έλενα Κορδέλλα επιστρέφει με ένα ακόμα καθηλωτικό βιβλίο, με τίτλο Ένοχη Συνείδηση. Ένα εκρηκτικό́ αστυνομικό, γεμάτο ανατροπές, αλλά και μια ενδελεχή διερεύνηση της αλήθειας, της πραγματικής δικαιοσύνης αλλά και της Θείας Δίκης… Ο αστυνόμος Δημήτρης Χατζηλαδάς και η ομάδα του καλούνται για μια ακόμη φορά να διαλευκάνουν μια νέα υπόθεση που σχετίζεται με τρία φαινομενικά εξιχνιασμένα εγκλήματα του παρελθόντος.

Κάθε σπίτι κρύβει κι ένα μυστικό… αντέχεις να το ανακαλύψεις;

Τίτλος: Ένοχη Συνείδηση
Συγγραφέας: Έλενα Κορδέλλα
Εκδόσεις: Μίνωας

Κατηγορία: Αστυνομικό μυθιστόρημα

ISBN: 978-618-02-2341-5

Κωδικός: 35386

Σελίδες: 560

Διαστάσεις: 14 x 20,5

Εξώφυλλο: Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης: 01/11/2022
Τιμή: 17,70€

 

Κείμενο οπισθόφυλλου: 

«Το έχω πει και θα το ξαναπώ: εάν δεν σε τιμωρήσει

η δικαιοσύνη για τις πράξεις σου, θα φροντίσει να το κάνει η ίδια σου η συνείδηση. Και σε περίπτωση που αποτύχει κι αυτή, τότε υπάρχει η Θεία Δίκη. Και από αυτήν, φίλε μου, δεν ξεφεύγει κανείς…»

Δώδεκα χρόνια πριν, τρία αποτρόπαια εγκλήματα, σε ένα ορεινό χωριό της Βόρειας Ελλάδας, συνταράσσουν το πανελλήνιο. Τα στοιχεία που ανακαλύπτει η ομάδα του Δημήτρη Χατζηλαδά είναι αδιάσειστα και η σύλληψη του ενόχου, λίγες μέρες αργότερα, ανακούφιση για όλους.

Σήμερα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επικρατεί αναβρασμός όταν η Παρασκευή Μαραγκού δραπετεύει από το Ειδικό Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης όπου κρατείται.

Παλιοί και νέοι αστυνομικοί καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να την εντοπίσουν.
Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Και τι είδους δικαιοσύνη μπορεί να αποδοθεί όταν ο πραγματικός ένοχος έχει ήδη τιμωρηθεί;

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

 

Η Έλενα Κορδέλλα γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε σε μια μικρή γειτονιά της Κυψέλης. Κατέχει πτυχίο Νομικής και μεταπτυχιακό στην Ποινική Δικαιοσύνη και στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Τα τελευταία 14 χρόνια είναι μάχιμη δικηγόρος και ασκεί το επάγγελμά της στη Ρόδο, όπου διαμένει πλέον μόνιμα με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της.


Από πολύ μικρή τη συνάρπαζε το παιχνίδι με τις λέξεις. Της άρεσε να δημιουργεί φανταστικούς κόσμους και ήρωες στους οποίους έδινε πνοή και διέξοδο στο χαρτί, αφήνοντάς τους να ζήσουν τις περιπέτειές τους στο έπακρο.

 

Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί επίσης το μυθιστόρημά της Ο Θεριστής της Κυψέλης (2021), ενώ ασχολείται ενεργά και με τη σεναριογραφία.

 

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like