«Για Σένα Μόνο» Η μεγάλη επιστροφή του Πασχάλη Τερζή

Κοινοποιείστε το άρθρο

Η μεγάλη επιστροφή του σπουδαίου ερμηνευτή Πασχάλη Τερζή αποτελεί αναμφίβολα «την είδηση της ημέρας» στον χώρο της μουσικής. O Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη δισκογραφία με το τραγούδι «Για Σένα Μόνο» με την κόρη του Γιάννα, και η πιο ξεχωριστή συνεργασία της χρονιάς είναι γεγονός!

Η μελωδική χροιά της Γιάννας Τερζή ενώνεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τη χαρισματική φωνή του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, σε ένα μαγικό αποτέλεσμα: ένα δυναμικό και άκρως συγκινητικό τραγούδι με τίτλο «Για Σένα Μόνο».

Την ανακοίνωση έκανε η Γιάννα Τερζή μέσω Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα και μια κοινή τους φωτογραφία και τίζερ της συνεργασίας, γράφοντας: «Επιτέλους! Ένα τραγούδι γραμμένο για μένα και.. “Για σένα μόνο”! Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πρωτοτραγουδήσαμε μαζί.. και τώρα το μοιραζόμαστε και με όλο τον κόσμο. Έχω τεράστια χαρά».

Ο Πασχάλης Τερζής εδώ και πολύ καιρό έχει σταματήσει τις live εμφανίσεις του αλλά και τη δισκογραφία. Το μοναδικό αυτό ντουέτο είναι μια δημιουργία της ίδιας της Γιάννας τόσο στη μουσική (σε συνεργασία με τον Padé) όσο και στους στίχους.

Το single αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 25/09, ενώ το official music video θα είναι διαθέσιμο στο YouTube channel της Γιάννας Τερζή τη Δευτέρα 28/09.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like