Νέα κυκλοφορία: Σέρλοκ Χολμς: «Η ναυτική συνθήκη» από τις εκδόσεις Μίνωας

0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Νέα κυκλοφορία: Σέρλοκ Χολμς: «Η ναυτική συνθήκη» από τις εκδόσεις Μίνωας

Βιβλία για τους μικρούς λάτρεις του μυστηρίου!

 

Ειδικά διασκευασμένες για παιδιά, με υπέροχη εικονογράφηση, οι ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς θα μυήσουν τους μικρούς αναγνώστες στον κόσμο του μεγαλύτερου ντετέκτιβ όλων των εποχών. Μέσα από περιπέτειες γεμάτες απρόοπτα, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις αξίες της φιλίας και της δικαιοσύνης.

 

Ανακάλυψε τον παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς, που έχει λύσει εκατοντάδες μυστήρια. Στον ελεύθερο χρόνο του είναι μελισσοκόμος.

«Γουάτσον, θα μπορούσες να φέρεις τον φίλο σου τον κύριο Σέρλοκ Χολμς ως εδώ για να με βοηθήσει; Η θέση μου στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ έδειχνε σίγουρη, ώσπου ξέσπασε αυτή η τρομερή συμφορά. Πολύ φοβάμαι ότι η καριέρα μου έχει ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!»

Η κλοπή ενός άκρως απόρρητου εγγράφου από το Γραφείο Εξωτερικών Υποθέσεων αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες για ξέσπασμα του πολέμου. Γιατί όμως ο κλέφτης περιμένει δέκα εβδομάδες ώσπου να πουλήσει αυτήν τη συνθήκη; Ο Χολμς και ο Γουάτσον μπαίνουν στα άδυτα της διεθνούς διπλωματίας για να ανακαλύψουν τελικά ότι ο κίνδυνος μπορεί να προέλθει αποκεί που δεν το περιμένει κανείς.

 

Τίτλος: Σέρλοκ Χολμς – Η ναυτική συνθήκη

Συγγραφέας: Άρθουρ Κόναν Ντόιλ

Μετάφραση: Χαρά Κατσαρή

Εικονογράφηση: Αριάνα Μπελούτσι 

Εκδόσεις: Μίνωας

Κατηγορία: Παιδική μεταφρασμένη πεζογραφία

Σειρά: Μυστικά και χαμένοι θησαυροί

Ηλικία: 7+

ISBN: 978-618-02-1856-5

Κωδικός: 22462

Σελίδες: 128

Διαστάσεις: 14 x 20,5

Εξώφυλλο: Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης: 21/09/2021

Τιμή: 8,99 €

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like