Ανδρικά κουρέματα χειμώνας 2021/22…

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Ανδρικά κουρέματα χειμώνας 2021/22…

Η ποικιλία σε κουρέματα για φέτος  είναι μεγάλη. Τι θα έλεγες να έβγαινες από τη ζώνη ασφαλείας και να έκανες μία στάση στο ενδιάμεσο στα 80s και το cult μουλέτι; Αντί λοιπόν  για τα κλασικά στυλ όπως το( buzz cut και το μακρύ καρέ,undercut κλπ).

Τόλμησε να δοκιμάσεις κουρέματα που έχουν νοσταλγική διάθεση και κινούνται σε πιο διαχρονικά μονοπάτια.

Αυτά είναι τα κουρέματα, που αποτελούν τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

 

1#.ΜΑΚΡΥ “buzz cut”:

Τα μαλλιά  είναι κουρεμένα σύμφωνα με τις αρχές του κλασικού buzz cut, δημιουργώντας ένα στρογγυλομένο κοντό αποτέλεσμα, με την εξής διαφορά: το μήκος των μαλλιών,τόσο στην κορυφή όσο και στο πλάι απέχει χιλιόμετρα από το σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι «με την ψιλή».

2#.ΚΟΝΤΟ φιλαριστό  με αφέλεια:

Το φιλαριστό κοντό με την μακριά αφέλεια είναι ένα από τα κουρέματα που θα φορεθούν πολύ φέτος τον χειμώνα. Δεν το δοκιμάζεις αν το σχήμα του προσώπου σου είναι στρογγυλό.

3#.ΜΟΥΛΕΤΙ.

Στην ερώτηση «ποιο απ’ όλα τα κουρέματα των 80s θυμάσαι;», μία είναι η απάντηση: το μουλέτι ή χαίτη.Στη σύγχρονη εκδοχή της, με τα μαλλιά να είναι φυσικά, χωρίς βαρύ stiling, τραβηγμένα προς τα πίσω.

4#.MOP TOP με φράντζα

Ένα ακόμα ρετρό κούρεμα, που ταξιδεύει το αντρικό στυλ σε περασμένες δεκαετίες. Ειναι αυτό που έκαναν μόδα οι Beatles στα 60s και  επανήλθε στο προσκήνιο -με φράντζα αντί για αφέλεια.

5#.UNDERCUT με μήκος στη κορυφή.

Από τα κουρέματα των τελευταίων δεκαετιών που έγινε μανία είναι αναμφίβολα το undercut  που θέλει τα μαλλιά έντονα τριμαρισμένα ή ακόμα ξυρισμένα στο πλάι, αλλά με μήκος και πυκνότητα στην κορυφή.Η λιγότερο τραχιά, και πιο ήσυχη εκδοχή του συγκεκριμένου κουρέματος,  πρωταγωνιστεί σε αυτό το αντρικό hairstyle.
Ακόμα λοιπόν να κλείσεις το επόμενο σου  ραντεβού στο κομμωτήριο;
by Jenny.
(Hair expert)
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like