Οι τάσεις στα μαλλιά που θα κυριαρχήσουν την “Άνοιξη του 2021”

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Οι τάσεις στα μαλλιά που θα κυριαρχήσουν και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας με τον ερχομό της “Άνοιξης 2021”

Αν και ο χειμώνας ακόμα καλά κρατεί. Η άνοιξη είναι μια ανάσα μακριά και ήδη την νιώθουμε να πλησιάζει. Μπορεί ο καιρός να μην επιτρέπει ακόμα να φορέσουμε τα ανοιξιάτικα σύνολα μας. Κανείς όμως δεν μπορεί να μας εμποδίσει να υιοθετήσουμε τις τάσεις των μαλλιών 2021 που πρότειναν οι κορυφαίοι Hair Experts. 

*ΧΡΩΜΑΤΑ

-Extreme or Natural;

Τα shows της μόδας φέτος απέδειξαν όσο αφορά τα χρώματα στα μαλλιά  θα κυριαρχήσουν οι  blorang αποχρώσεις, baby lights  αποχρώσεις και κυρίως οι φυσικές low-maintenance αποχρώσεις που δεν θα απαιτούν πολύ περιποίηση και κόστος. Βέβαια δεν έλειψαν και τα πιο rock-pop μαλλιά με εξεζητημένα έντονα χρώματα κυρίως στα σημεία που πλαισιώνουν το πρόσωπο.*ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ

-The Bob……
Το καρέ ειναι all time classic.Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα. Η νέα χρονιά  όμως,θα  φέρει έναν αέρα ’90s φτάνοντας το καρέ είτε σε ενα μήκος είτε με φιλαρισμα,μέχρι το ύψος του πηγουνιού.
-Curly….
Τα σγουρά μαλλιά ήρθαν για να μείνουν.Θα αναδειχθούν ιδιαίτερα με κοντά boxy κουρέματα. Έντονο φιλάρισμα στο μπροστινό μέρος, που θα χαρίζει κίνηση και όγκο.
-Off Center….
Όπως ήδη έχουμε δει,οι χωρίστρες στη μέση έχουν εκτοπιστεί και τη θέση τους την πήραν οι έντονες πλαϊνες χωρίστρες. Η τάση επιβεβαιώθηκε σε πολλά fashion shows και φυσικά να αποθεώνεται.
-Bangs…
Οι αφέλειες ήταν κοινό χαρακτηριστικό των beauty looks σε πολλά shows. Με υπερβολικά μακριές αφέλειες και curtain bangs, που έφταναν μέχρι το ύψος των ματιών, ή ακόμα και κάτω από τα ζυγωματικά, ενώ είδαμε και micro αφέλειες.
-Super Shaggy…or..’60s Bangs.
Δύο δεκαετίες που θα δούμε και φέτος να επανέρχονται στο προσκήνιο…. Super Shaggy μια ροκ εμφάνιση του ’90s με αφέλειες και έντονα φιλαρισματα …..
’60s Bangs ενα ρετρό και πιο θηλυκό κούρεμα με απαλές ασύμμετριες στα πλαϊνά και ίσιες ανάλαφρες αφέλειες.
-Buzzcut..or…Undercut.
Οι celebrities ήδη τα υιοθέτησαν… Ξυρισμένα πλαϊνά με όγκο στη κορυφή και μακριές φραντζες.Οι πιο τολμηρές πήραν απλά τη μηχανή και έκαναν ενα buzzcut. Ένα πολύ extreme αλλά εξίσου εντυπωσιακό κούρεμα.

-Shine On...

Από τις κορυφαίες τάσεις  για το 2021 είναι τα μαλλιά που ότι μήκος και να έχουν πρέπει να είναι υγιή και να ακτινοβολούν λάμψη.Και γι’αυτό άλλωστε κάθε χρονιά δίνεται και ολοένα μεγαλύτερη βαρύτητα στην υγεία των μαλλιών.
Ξεκινά και εσύ να υιοθετήσεις τις νέες τάσεις της μόδας και σίγουρα θα είναι…
“Σαν να μπαίνει η Άνοιξη”!!

 

Γράφει Ευγενία Τ.
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like