ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ “ΚΡΥΒΟΥΝ” ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ… 50+

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ “ΚΡΥΒΟΥΝ” ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ… 50+

Οι γυναίκες έχουμε πολλούς τρόπους να πολεμήσουμε τον χρόνο αλλά και να “ξεγελάσουμε” τους τρίτους με τις επιλογές στην εικόνα μας. Σε αυτό βοηθά η περιποίηση, το σωστό μακιγιάζ, το νεανικό ντύσιμο αλλά και η επιλογή κάποιου από τα χρώματα μαλλιών που…. “κρύβουν τις ατέλειες μας”.

Πέρα από το κούρεμα σημαντικό ρόλο στη συνολική εικόνα μας, παίζει ακόμα και η σωστή επιλογή χρώματος που μπορεί να  εκτοξεύσει στα ύψη την εικόνα της εμφάνιση μας.
Ας δούμε τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε και πώς θα μας βοηθήσει να δείχνουμε ακόμη νεότερες!

ΠΟΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ… 50+.

*ΧΑΛΚΙΝΟ

Ένα από τα χρώματα για 50άρες που δε θα σας απογοητεύσει είναι το χάλκινο! Ναι μεν είναι ένα “δύσκολο” στη συντήρηση χρώμα, ωστόσο κολακεύει απίστευτα όλες τις ηλικίες.Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η σωστή απόχρωση. Αυτό θα προκύψει από τον συνδυασμό του χρώματος δέρματος και μαλλιών… Και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις με τα  μαλλιά σου,στις αποχρώσεις του κόκκινου ή του χαλκού!

ΞΑΝΘΟ

Αν είσαι φυσική ξανθιά ,είσαι πολύ τυχερή. Αρχικά οι λευκές τρίχες δε φαίνονται εύκολα πάνω στο ξανθό. Μπορείς επομένως να επιλέξεις έναν ξανθό τόνο που να σε κολακεύει.
Αν δε θέλεις να είναι το χρώμα στα μαλλιά σου μονότονο, μπορείς να κάνεις κάποια highlights ή ανταύγειες από πιο ανοιχτή απόχρωση. Υπάρχουν πολλές ιδέες για χρώματα μαλλιών  που επικεντρώνονται στις ξανθές αποχρώσεις.

ΚΑΣΤΑΝΟ – ΣΟΚΟΛΑΤΙ

*ΚΑΣΤΑΝΟ – ΣΟΚΟΛΑΤΙ
Και για τις καστανές υπάρχουν πολύ εύκολες λύσεις για να ανανεώσουν την εμφάνισή τους. Το μόνο που χρειάζονται είναι μερικές ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας που θα γλυκάνουν ακόμη περισσότερο το συνολικό χρώμα τους.Εκτός αυτού, οι ανταύγειες θα δώσουν στο look σας την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει έξτρα όγκος. Έτσι, αυτή η επιλογή, εκτός από τα καλύτερα χρώματα μαλλιών, είναι ιδανική και για όσες αγχώνεστε για τυχόν αραίωση.
Καθώς οι Ελληνίδες είμαστε λόγω καταγωγής συνήθως πιο μελαχρινές, τείνουμε να επιλέγουμε από μικρές σκούρες βαφές για τα μαλλιά μας. Εάν θέλουμε όμως να δημιουργήσουμε μια ψευδαίσθηση στους τρίτους σε σχέση με την ηλικία μας, άλλαξέ το.Οι μαύρες ή blue black αποχρώσεις “σκληραίνουν” τα χαρακτηριστικά μας και τονίζουν ιδιαίτερα τις ρυτίδες. Αν δε θέλεις να αλλάξεις εντελώς χρώμα απλώς θες ένα από χρώμα μαλλιών  που θα σε δείξει νεότερη, άνοιξε λίγο την απόχρωσή σου με ένα πιο ζεστό σοκολατί ή καστανό!
By.Jenny
(hair expert).
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like