Πρέπει να τον θαυμάζεις αυτόν που έχεις δίπλα σου. Να μιλάς για αυτόν και να καμαρώνεις

0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Πρέπει να τον θαυμάζεις αυτόν που έχεις δίπλα σου. Να μιλάς για αυτόν και να καμαρώνεις

Πρέπει να τον θαυμάζεις αυτόν που έχεις δίπλα σου. Να βρίσκεται ψηλά στα μάτια σου. Οι πράξεις του και οι κινήσεις του, να σε γεμίζουν περηφάνια για το άτομό του.

Να μιλάς για αυτόν και να καμαρώνεις. Πρέπει να σε ξεσηκώνει αυτός που έχεις δίπλα σου. Πρέπει να σε ξεσηκώνει με τις κινήσεις του, με την ματιά του και με τα λόγια του.

Η μυρωδιά του να είναι σαν ένα μυστικό ελιξίριο, που μυρίζοντας το, να διογκώνονται οι αισθήσεις σου και να τρέμεις από πόθο και έλξη. Να λαχταράς να τον δεις και να σε σφίξει στην αγκαλιά του, και να νιώθεις ρίγος μέσα της, που θα διαπερνάει σαν ηλεκτρισμός από άκρη σε άκρη το κορμί σου.

Θα πρέπει το σώμα του να είναι ο ναός σου. Ένας ναός ξεχωριστός που θα φιλοξενεί μόνο εσένα, κλείνοντας τις πόρτες του προς το κοινό και ότι γίνεται εκεί μέσα θα μένει μυστικό για πάντα.

Ένα μυστικό που θα το ξέρετε μόνο εσείς οι δύο. Θα είναι το μέρος που θα σε ηρεμεί και θα σε τρελαίνει. Το μέρος που θα σου προσφέρει γαλήνη και ηδονή.

Το μέρος που δεν θα προδώσεις ποτέ, ψάχνοντας πρόσκαιρες απολαύσεις και νέες περιπέτειες.

Πρέπει να σε προσέχει αυτός που θα έχεις δίπλα σου. Πρέπει να προσέχει τα θέλω σου και τη γλώσσα του σώματος σου, όταν κάτι σε ενοχλεί και προσπαθείς να του το δείξεις. Πρέπει να σε νιώθει και να καταλαβαίνει τις σιωπές σου, όπως και τις ανάγκες σου.

Πρέπει να σε προσέχει και από εξωτερικούς παράγοντες. Να μην επιβαρύνεις την υγεία σου και να μην κινδυνεύσεις από δραστηριότητες, που μπορούν να βάλουν τη ζωή σου σε κίνδυνο.

Πρέπει να είναι δυναμικός αυτός που θα έχεις δίπλα σου. Όχι με την έννοια του καυγά και της επίθεσης βέβαια. Αλλά να μπορεί να σε στηρίξει κάθε φορά που θα πέφτεις και να πάρει αποφάσεις, που θα σας βγάλουν σώους και αβλαβείς, από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Πρέπει να ξέρεις ότι μπορείς να στηριχτείς επάνω του και να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά.

Πρέπει να ΜΗΝ σε εξουσιάζει ο άνθρωπος που θα έχεις δίπλα σου. Να έχεις την ελευθερία σου διότι δεν ανήκουμε -ουσιαστικά- σε κανέναν. Η σχέση δεν είναι πνίξιμο και στέρηση της προσωπικότητας του καθενός.

Δεν είμαστε ούτε κτήματα, ούτε περιουσιακά στοιχεία του συντρόφου μας.

Είμαστε συνοδοιπόροι στην πορεία της ζωής, έχοντας εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Εάν αυτή απουσιάζει, είναι αδύνατον να διανύσεις την δύσκολη διαδρομή που σε περιμένει, έτοιμη να σε καταπιεί.

Στο πρώτο στραβοπάτημα, όλα θα λήξουν. Και θα λήξουν με κρότο ψυχής και τραύματα ανεξίτηλα στην αξιοπρέπεια σου.

Βασικές προϋποθέσεις λοιπόν, που μαζί με τον σεβασμό και την επικοινωνία, διατηρούν μια σχέση ζωντανή και βιώσιμη.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν τη ζωή. Γι’ αυτό κάποιες σχέσεις πετυχαίνουν, ενώ κάποιες άλλες, σκορπίζονται στους 5 ανέμους.

Πηγή: loveletters.gr

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like