Τα χτενίσματα που θα μας κάνουνε να λάμψουμε και αυτές τις γιορτές

by Newsroom
0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Τα χτενίσματα που θα μας κάνουνε να λάμψουμε και αυτές τις γιορτές

Πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα νιώθουμε όλο και περισσότερο την ανάγκη να βγαίνουμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Το στυλ μας φωτίζεται από λαμπερές παγιέτες και θηλυκά φορέματα και φυσικά τα μαλλιά μας είναι ξανά στο επίκεντρο. Ένα glam χτένισμα μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση ακόμα και την πιο δύσκολη ημέρα, είναι σαν μια τονωτική ένεση στην ψυχολογία μας.

Η έμπνευση είναι βγαλμένη από τη δεκαετία των ’70s και ’80s, που αποτελούν την πιο δυνατή τάση στο hairstyling.  Τα χτενίσματα έχουν αέρα, όγκο και μια δόση υπερβολής, που παραπέμπει στις σταρ εκείνης της εποχής.
*ΜΑΛΛΙΑ  ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
 Ενα χτένισμα που μπορούμε να  το  υιοθετήσουμε από το πρωί μέχρι και στα πάρτυ των Χριστουγέννων.  Με μαλλιά να έχουν όγκο αλλά και μια φυσική ανάλαφρη κίνηση.  Για να δώσουμε ένα πιο girly και πιο glam εφέ προσθέτουμε μικρά pins στερεώνοντας έτσι τα μαλλιά και δημιουργώντας ένα πιο 80s αλλά και λίγο εποχής ύφος.
*ROK CHIGNON.
Το ιδιαίτερο αυτο χτένισμα είναι σίγουρα πιο edgy και αρκετά δυναμικό. Πρόκειται για ένα ’70s ροκ σινιόν που μπορούμε να δημιουργήσουμε σε λίγα λεπτά το οποίο δίνει και έναν αριστοκρατικό αέρα στην εμφάνισή μας. Δημιουργώντας ένα ponytail  παίζουμε με τα waves και το στήνουμε ελεύθερα. Αν δεν έχουμε αφέλειες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα μαλλιά που έρχονται από πίσω προς τα εμπρός και να τα κάνουμε να δείχνουν σαν bangs(αφέλειες).
*WAVES.
Ένα look με έντονους κυματισμούς, ιδανικό για κάθε μήκος μαλλιών.Οι κυματισμοί έρχονται σε διάφορες διαβαθμίσεις.
Αυτά τα waves τα βλέπουμε τα ’80s αυτή την δεκαετία  πολύ εντονα. Μπορούμε να κάνουμε αυτό το χτένισμα σε μακριά μαλλιά σε καρέ ή ακομα και σε μήκος μέχρι τους ώμους.
Αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο χτένισμά μας ώστε να λάμψουμε και αυτές τις γιορτές.
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like