Υπάρχει καλύτερο παιχνίδι για ένα ζευγάρι απ’ το τάβλι;

0 comment
Κοινοποιείστε το άρθρο

Υπάρχει καλύτερο παιχνίδι για ένα ζευγάρι απ’ το τάβλι;

Παιχνίδια. Από μικροί εθιζόμαστε σε αυτά. Είτε είναι ατομικά είτε είναι ομαδικά, αποτελούν έναν βασικό τρόπο ψυχαγωγίας κι ένταξής μας στο κοινωνικό σύνολο για όλους τους ανθρώπους, από 0-88 χρόνων (με τα ηλικιακά όρια όπως τα αναγράφουν και τα περισσότερα παιχνίδια στις συσκευασίες τους).

Το παιχνίδι, ανάλογα με το είδος του, μπορεί να αποτελεί μια εξαιρετική αθλητική δραστηριότητα –με παραδείγματα συνήθως αυτά που παίζονται σε εξωτερικούς χώρους ή σε ειδικές εγκαταστάσεις, όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ, το κρυφτό κτλ– ή να εξασκεί το νου και το πνεύμα του ατόμου, όπως το σκάκι, διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια κι άλλα παρόμοιά τους.

Άλλοι παίζουν για τη χαρά του παιχνιδιού, άλλοι για την παρέα, άλλοι για να σκοτώσουν την ώρα τους. Σίγουρα, όμως, όλοι παίζουν για να κερδίσουν. Έχεις ένα στόχο, ένα σκοπό. Τα στοιχήματα, απ’ το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, παίρνουν φωτιά. Παίζεις εσύ, μόνος σου ή με μια ομάδα, με έναν ή πολλούς αντιπάλους, αντίστοιχα. Στρατηγικές, μεθοδευμένες κινήσεις, συστήματα, όλα είναι στη διάθεσή σου για να μπορέσεις να αποκτήσεις την πολυπόθητη νίκη. Έχεις κι ένα στοίχημα να κερδίσεις, άλλωστε.

Ίσως το αρχαιότερο παιχνίδι που επιζεί μέχρι και τις ημέρες μας, με την πρώτη του εμφάνιση να μαρτυρείται στη Μεσοποταμία, την περίοδο 2900 με 1800 π.Χ., είναι το τάβλι. Ευρέως διαδεδομένο στην Ελλάδα, μπορείς να το βρεις σχεδόν σε όλες τις καφετέριες ή τα beach bar. Το τάβλι είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για δύο. Παίζεις εσύ ενάντια σε έναν αντίπαλο. Και κοίτα τώρα, εμένα, πού πάει το μυαλό μου.

Υπάρχει καλύτερο παιχνίδι για να παίξεις με το σύντροφό σου άραγε; Θορυβώδες, δυναμικό, αρκετό για να ανάψουν τα αίματα και να γίνει ο άλλος όσο ανταγωνιστικός πρέπει. Το ιδανικό παιχνίδι για να βάλεις τα πιο ωραία ή τρελά στοιχήματα, αφού εκτός απ’ τη στρατηγική που προϋποθέτει, απαιτεί και τύχη. Οπότε είτε είσαι καλός είτε όχι στο εν λόγω παιχνίδι, αν έχεις ζάρια διάβαινε.

Η κόντρα, επίσης, που δημιουργεί το τάβλι –αφού είναι ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το παίξεις σιωπηλός, τα θέλει τα λογάκια του, ίσως και τα μπινελικάκια του– είναι ίσως κι ένας απ’ τους πιο ιδανικούς λόγους για να το κατατάξεις στα πιο αφροδισιακά παιχνίδια. Λίγο ο θυμός, λίγο η αδρεναλίνη, λίγο η ένταση με την οποία παίζεται κι ένα στοίχημα που περιμένει αυτόν που θα το πληρώσει κι έχεις έναν εξαιρετικό συνδυασμό που ανεβάζει τη λίμπιντό σου.

Σχέση ημερών ή χρόνων, σχεδόν σχέση, καθόλου σχέση, πριν ή μετά το σεξ, δεν έχει σημασία. Προμηθεύσου ένα τάβλι, βάλε λίγα ή καθόλου ρούχα, βρες το κατάλληλο τραπέζι στο σπίτι ή αράξτε στο κρεβάτι (κάπου να είστε άνετα), φτιάξε καφέ ή βάλε κρασί, ανάλογα με την ώρα και προκάλεσε το ταίρι σου σε μια μονομαχία.

Βάλε φαντασία στα στοιχήματα και προσπάθησε να κερδίσεις ή να χάσεις, ανάλογα με το τι σε συμφέρει στην προκειμένη περίπτωση. Στόχος σου δεν πρέπει να είναι η νίκη γενικά σε αυτό το παιχνίδι αλλά η ικανοποίηση κι η ευχαρίστηση και των δύο. Σκοπός είναι να χαρίσεις στον άλλον τις πιο αξέχαστες παρτίδες τάβλι που θα έχει παίξει ποτέ του.

Γιατί το τάβλι μπορεί να σου ανοίξει τις πόρτες που θα σε οδηγήσουν σε ένα πολύ απολαυστικό πλακωτό -κι αν δε σου αρέσει, έχεις πάντα την επιλογή του «φεύγα». Τι λες; Ψήνεσαι για ένα ταβλάκι;

Πηγή εδώ

Κοινοποιείστε το άρθρο

You may also like